Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
88 komentara

Merlin otkazao bubnjaru zbog skandaloznih izjava o Hrvatima

Zbog nepoštivanja osnovnih principa na kojima je zasnovano naše djelovanje, odlučio sam odmah otkazati daljnju suradnju Amaru Češljaru, poručio je pjevač Dino Merlin

Damir Špehar/Pixsell
Foto: Damir Špehar/Pixsell
88 komentara

Amar Češljar, bubnjar u bendu Dine Merlina, više s pjevačem neće svirati. Naime, nakon objave na Facebooku da na Hrvate koji su u Mostaru prosvjedovali protiv izbora Željka Komšića za hrvatskog predstavnika u Predsjedništvu BiH treba poslati tenkove, Dino Merlin Češljaru je otkazao suradnju. 

- Razočaran sam, tužan i oštro osuđujem nedavne postupke glazbenog suradnika Amara Češljara koji je svojim neumjesnim komentarima nanio nemjerljivu štetu timu profesionalaca i umjetnika koji sa mnom već nekoliko desetljeća diljem svijeta kroz glazbu propagiraju ljubav, mir i dobro.

NA HRVATE U MOSTARU Bubnjar Dine Merlina: 'Treba poslati tenk na prosvjednike'

Svi moji suradnici dobro znaju da moji životni svjetonazori ni na koji način ne isključuju bilo koji narod ili pojedinca i da u mom timu nema mjesta onima čiji stavovi izražavaju i pozivaju na nacionalne, rasne, religijske ili bilo koje druge vrste netrpeljivosti. 

Zbog nepoštivanja osnovnih principa na kojima je zasnovano naše djelovanje, odlučio sam odmah otkazati daljnju suradnju Amaru Češljaru. Ovim putem i primjerom pozivam sve nas na razumno djelovanje kako bi preuzeli odgovornost za svoje riječi i djela i bili korektivi jedni drugima u izgradnji tolerantnije budućnosti. S poštovanjem - poručio je Dino Merlin u priopćenju. 

PREPOZNAJTE IH NA VRIJEME: Znakovi koji odaju da imate posla s toksičnom osobom

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message