Obavijesti

News

Komentari 74

Metak u glavu zbog osvete? Upucao mladića (20) na ulici

Metak u glavu zbog osvete? Upucao mladića (20) na ulici
1

Napadač (23) se kraj školskog igrališta u Kaštel Novom susreo s Marinom M. (20), koji ga je navodno ranije prebio sa svojim prijateljima. Izvukao je pištolj i zapucao

VIDEO

Mladići su se susreli u nedjelju oko 1.30 u mrklome mraku kraj igrališta Osnovne škole Bijaći u Kaštel Novom. Kaštelanin (23) izvukao je pištolj i uperio ga Marinu M. (20) u glavu. Hladnokrvno mu je pucao iz blizine direktno u glavu i pobjegao.

Prema nekim neslužbenim informacijama, svaki od mladića bio je u svojoj skupini prijatelja uoči sukoba. Napadač je, navodno, automobilom dojurio na igralište i nakon toga zapucao.

Metak je Marina M. pogodio u čelo. Do zaključenja ovog izdanja ranjeni mladić se još borio za život u splitskoj bolnici. Policija je pokrenula opsežnu potragu za napadačem, no do nedjelje poslijepodne nisu mu ušli u trag. Tražili su ga po okolici Kaštela i u Solinu.

Pod opsadom policije

Zbog toga je taj gradić u nedjelju ujutro bio pod pravom opsadom policijskih vozila. Pretraživali su svako moguće skrovište napadača.

Mladići su, prema izjavama mještana, imali brojne međusobne neraščišćene račune i razne kaznene prijave. Navodno su u nedjelju na igralištu napokon trebali početi razgovarati o svojim sukobima iz prošlosti kako bi pokušali izgladiti brojne nesuglasice.

Ratovali su oko droge?

Mještani kažu kako su pripadali različitim skupinama koje su se učestalo sukobljavale.

Neki tvrde kako su ratovali oko “teritorija” za drogu, no u policiji to nisu mogli potvrditi. Sukob između njih dvojice započeo je još prije dvije godine. Tada je navodno Marin s prijateljima teško prebio Kaštelanina zbog nekih provokacija. 

Mještani strahuju za svoju djecu

Kaštelani su zgroženi pokušajem ubojstva i obračunom u blizini njihovih kuća. Prestrašeni su i rijetki su željeli govoriti. Neki kažu kako im se ranjeni Marin činio kao pristojan i dobar mladić, no neslužbeno doznajemo kako je imao problema sa zakonom.

- Bilo je tu svega. Ne bih više komentirao - rekao nam je u nedjelju jedan od preplašenih mještana. Najviše ih je zaprepastilo to što se cijeli sukob odvijao pred osnovnom školom. Kažu kako strahuju za svoju djecu koju ne žele puštati izvan kuća dok se situacija ne smiri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...