Obavijesti

News

Komentari 34

Metro Sudac: Ima savršene obrve, puder i boji kosu...

Metro Sudac: Ima savršene obrve, puder i boji kosu...
5

Karizmatični velečasni Zlatko Sudac (37) uvijek je besprijekorna izgleda. Savršeni zubi, kosa i nokti. Nosi bijelu haljinu kao Isus kupljenu u Rimu...

VIDEO

Zlatko Sudac kod nas dolazi jedanput na mjesec, katkad i češće. Meni imponira što se kod nas šiša. Normalan je čovjek koji se brine o svom izgledu. Svi svećenici bi trebali imati stilista jer su izloženi javnosti, rekao je Zanetti te dodao kako će Sudac biti uzor svim mladim svećenicima. Frizura Zlatka Sudca (bojenje i šišanje) stoji oko 310 kuna. Karizmatik je, kaže Zanetti, galantan pa uvijek djelatnicama salona ostavi napojnicu. Prepoznatljivu bradicu, prema riječima vlasnika salona, njeguje sam Sudac. Ipak je, dodao je, on umjetnik.
- Sudac svoju popularnost temelji na sekundarnim stvarima, a ne na naviještanju. On gradi imidž o sebi, a to nije posao svećenika i nije znak zdrave duhovnosti. Riječ je o karijerizmu - otkrio je izvor blizak Crkvi te dodao kako je Sudac kao bogoslov počeo puštati kosu i bradu kako bi što više nalikovao Isusu Kristu iz serije “Isus iz Nazareta”, redatelja Franca Zeffireliija. Kao kršćani, rekao je, moramo biti originali, a ne kopije.
- Mislim da on mnogo ulaže u svoj izgled. Puder definitivno rabi kako bi prikrio stigme, ali i iz estetskih razloga. Ima savršeno manikirane ruke, što znači da je kao muškarac jako pedantan. Ne mogu sa sigurnošću reći ide li u solarij i depilira li torzo, ali je izrazito taman za ovo doba godine - rekla je Ivana Cik Fleković, kozmetičarka iz Spa centra Ki.

Kosu osvježava preljevom: Svoju latino frizuru redovito održava u popularnom zagrebačkom frizerskom salonu Zanetti. Poludugu kosu “osvježava” tamnim preljevom, rekao je Ivica Zanetti, vlasnik salona, a šiša je stepenasto. Šišanje stoji 310 kuna.

Nedostatke krije puderom: Na besprijekorno uređene obrve, ako ih čupa u salonu, Sudac na mjesec izdvaja od 40 do 60 kuna. Ten mu je izrazito njegovan, a kako bi prikrio nedostatke, koristi se puderima čije se cijene kreću od 70 do 300 kuna.

Bijeli zubi samo od vode?: Blistav osmijeh i pravilne zube Zlatko, kako kaže Ivica Zanetti, može zahvaliti laganoj vodi na otoku Krku koja se razlikuje od tvrde vode u kontinentalnim dijelovima Hrvatske. No zubi su mu toliko pravilni i bijeli - što je već godinama pravi hit u Americi, osobito među hollywoodskim glumcima - da je ipak najvjerojatnije riječ o porculanskim navlakama, koje stoje bravo bogatstvo.

Brada i kosa jednake su boje: Prepoznatljivu bradicu, prema riječima vlasnika salona Zanettija, njeguje sam Sudac. No evidentno je da je bradica jednake boje kao i njegova kosa, pa se pretpostavlja da i nju boji. Bojenje brade u salonu stoji od 70 do 100 kuna.

Bijela haljina kao Isusova: Bijelu haljinu kakvu je, prema Bibliji, nosio Isus, a danas je najčešće nose misionari u Africi, Sudac je kupio u jednoj od trgovina u Rimu, kaže krčki župnik Robert Zubović. Cijena joj se kreće od 700 do 4000 kuna.

Ne odvaja se od medaljona: Lice velečasnog uvelike podsjeća na lik Isusa Krista, koji je na medaljonu na podlozi plave boje. Od tog medaljona se velečasni Sudac u posljednje vrijeme ne odvaja. Cijena medaljona, kao ni mjesto gdje ga je kupio ili dobio, nisu poznati.




Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...