Obavijesti

News

Komentari 63

D. Budiša sa skupa u Zadru: "Čuvajmo Hrvatsku od HDZ-a"

D. Budiša sa skupa u Zadru: "Čuvajmo Hrvatsku od HDZ-a"
6

Jedni lažu da bi ostali na vlasti, a drugi da bi vlast dobili. Mi jedini govorimo istinu i govorit ćemo je sljedećih dva i pol mjeseca do izbora, kazao je u Zadru D. Kosor

VIDEO

Čuvajmo Hrvatsku, ali od HDZ-a, tako je Dražen Budiša, jedan od osnivača HSLS-a završio skup te stranke za devetu izbornu jedinicu u nedjelju u zadarskom hotelu Kolovare.

-  Još sam 1984. vidio Hrvatsku u Europi i rekao to naglas, dok su oni koji će potpisati pristupne pregovore bili duboko u ideji jugoslavenskog samoupravnog socijalizma. Na predstojećim izborima građani će birati između patriotizma i profiterskog patriotizma. HDZ je prije osam godina dobio izbore na tezi "ne damo naše generale", a sad im šalju plamene pozdrave u zatvor: Kriza je dublja nego što Kukuriku koalicija razumije. Mi smo ti koji narodu možemo reći istinu. HSLS je solna kiselina za razbijanje političke svijesti koja zarobljava ljude - kazao je Dražen Budiša.  

Predsjednika stranke Darinka Kosora najavili su kao bivšeg košarkaškog reprezentativca i učenika Kreše Ćosića, a on je kazao da želi pokazati da jedan Kosor može održati govor od pet, a ne 55 minuta. 

- Jedni lažu da bi ostali na vlasti, a drugi da bi vlast dobili. Mi jedini govorimo istinu i govorit ćemo je sljedećih dva i pol mjeseca do izbora. Dražen Budiša je čovjek koji je sve dao za Hrvatsku, a nije uzeo ništa - kazao je Kosor te pozvao dojučerašnje HDZ-ovce da glasuju za Budišu. Dodao je da HSLS u svih 11 izbornih jedinica ide samostalno na izbore. 

- Učinite da bude ravnoteža, da ni lijeva ni desna opcija ne dobije apsolutnu većinu - pozvao je glasače Kosor te dodao da su svi njihovi članovi na stranački skup došli o svom trošku jer nemaju za platiti stotine autobusa za prijevoz. 

- Čuo sam da su ljudi jučer na skup HDZ-a  dolazili čarter avionima - kaže. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'
OTKRILI JOJ KVRŽICU NA MOZGU

Studentica mislila da je muči mamurluk, u bolnici je doživjela šok: 'Imaš još 12 mjeseci života'

Ne mogu mi reći koliko mi je vremena ostalo, jer ne mogu napraviti biopsiju zbog pozicije tumora. Da odem na biopsiju, vjerojatno bi ostala paralizirana. Ne znam koliko mi je mjeseci ostalo, kaže Ella..
Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

Heroj iz Slavonskog Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa