Obavijesti

News

Komentari 67

Mia Kovačić: Nisam znala da toliko mogu biti zaljubljena...

Mia Kovačić: Nisam znala da toliko mogu biti zaljubljena...
1

Voditeljica i manekenka Mia Kovačić otkriva čari života na relaciji Zagreb-Moskva, kako se nosi s godinama i što joj je najljepše u vezi s Ivorom Vucelićem...

VIDEO

Iako će Mia Kovačić u prosincu napuniti tek 30 godina, njena životopisa se ne bi postidjeli ni mnogo stariji. Osim što je diplomirala dizajn na studiju arhitekture, već dugi niz godina je prepoznatljivo televizijsko lice, a okušala se i kao voditeljica na radiju. Već deset mjeseci živi na relaciji Zagreb-Moskva gdje je upisala stručno usavršavanje. Zbog toga je morala prestati s voditeljskim angažmanom na Totalnom FM radiju. No voditeljske palice emisije “In magazin” se nije odrekla, pa uredno svaki treći tjedan stiže iz Moskve kako bi gledateljima prezentirala zanimljive priče. A od nedavno je gledamo i u emisiji “Okusi Hrvatske” u kojoj sa stručnjakom za gastronomiju Reneom Bakalovićem upoznaje gledatelje s tajnama hrvatskog kulinarstva.

24express: S Reneom radite emisiju “Okusi Hrvatske”. Što je bilo prvo što vas je Rene naučio i kako se slažete kao voditeljski dvojac?

- Kad sam kretala u projekt “Okusi Hrvatske”, jedino sam bila sigurna da je Rene stručnjak za sve što valja u Hrvatskoj i zna kako si ugoditi nepcu. Odmah pri prvom susretu sam ga pitala gdje se može upisati u školu “Rene Bakalović” jer zaista je genijalno biti on. Jede samo najbolje, kuša najbolja vina, druži se s uspješnim ljudima, posjećuje domaćinstva koja su našla formulu kako uzgojiti i pripremiti najbolje i on to sve besplatno konzumira. Na prvu foru smo se već našli. Rene i ja funkcioniramo savršeno, dapače ja moram funkcionirati sama s 9 muškaraca u produkciji. Od milja ih zovem patuljcima i bolja sam od Snjeguljice jer imam dva patuljka više od nje.

24express: Što vas je najviše iznenadilo u hrvatskoj gastronomiji?

- Oduševila me raznolikost s kojom se možemo pohvaliti. Stvarno sam probala u životu svašta, no ipak me naša kuhinja uspjela iznenaditi. Pogotovo me oduševila naša tradicionalna kuhinja koja je preživjela ove sve godine i generacije i čak na nekoliko mjesta dobila i neku moderniju notu, no zadržala je sve ono što je čini tradicionalnom i našom.

24express: Kako se snalazite s kuhačom u ruci i vjerujete li da ljubav ide kroz želudac?

- Vjerujem da je sit čovjek - dobar čovjek. Ljudi kad su gladni su nemogući. I kod nekih svojih kolega sam primijetila da su dosta živčani te sam dugo pokušavala otkriti uzrok nemira, kako bi suradnja bila najbolja moguća, i pokazalo se da su bili gladni. Tako da većinu svojih projekata radim uz pomoć mame koja je zadužena da za ekipu napravi kolače ili neke svoje delicije, pa svi su sretni i zadovoljni, a snimanje je uvijek uspješno. Ne moram ni reći kako je mama postala neslužbeni dio ekipe i svi je pozdravljaju i jedva čekaju neki projekt da se mama može involvirati. Vjerujem i da djevojke koje drže konstantno neke dijete nisu bas druželjubive. Svima bi bilo lakše u životu da uživaju u zdravoj hrani i da su siti. Ja sam od malih nogu tako odgojena i sve je bilo domaće i svježe pripremljeno i uvijek su zajednički ručkovi bili obavezan ritual koji nas je kao obitelj zbližavao. O svemu je lakše pričati kada si fino nahranjen. Ja za sebe kažem da uživam u hrani i uživam kad mi je drugi pripremaju. Doći će vrijeme kada ću je i sama pripremati, no za to još ima vremena.

24express: Obično sve mršave djevojke vele da jedu jako puno. Jeste i vi jedna od njih ili ipak pazite što i kada jedete?

Iako po mojoj konstituciji to nije najjasnija stvar, meni je prehrana izuzetno važna. Uživam u jelu i zaista sam svejed. Na mojem meniju jedino se palenta i hladetina ne mogu naći, a sve ostalo je itekako dobrodošlo. Sve zahvaljujem svojim genima koji mi dopuštaju neprestano uživanje u hrani. No jednako tako mislim da je uživanje u dobroj hrani i ključ dobre linije, a bogate i zdrave namirnice dobar temelj cijele priče.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza