Obavijesti

News

Komentari 3

Migranti oteli Slovenca pa mu automobilom pobjegli u Italiju

Slovenska televizija upravo je objavila da je policija potvrdila slučaj otmice muškarca nedaleko Črnomelja. Migranti koji su ga oteli na kraju su uhićeni u Italiji.

VIDEO

Priča o navodnoj otmici starijeg čovjeka iz sela Mali Nerajec nedaleko od Črnomelja, na jugozapadu zemlje, kojega su migranti u srijedu oteli te s njegovim automobilom pobjegli u Italiju, gdje su uhićeni, je istinita, potvrdila je slovenska policija.

Policija slučaj još ispituje i o tome će, kako se predviđa, tijekom dana biti riječi na konferenciji za novinare u policijskoj upravi Novo Mesto, zaduženoj za kontrolu tog sektora granice prema Hrvatskoj, objavila je u četvrtak ujutro Slovenska tiskovna agencija STA. Prema vijesti koju je upravo objavila Slovenska televizija, policija je slučaj potvrdila, navevši da su migranti uključeni u otmicu uhićeni u suradnji s talijanskim kolegama.

Skupina od četvoro migranata u srijedu je sredinom dana otela 79-godišnjaka koji je prskao vinograd, svezala ga i stavila u prtljažnik njegova automobila, a onda ga iz vozila izbacila u jednoj šumi blizu 180 kilometara udaljene Sežane, na drugom kraju države te pobjegla u Italiju, gdje ih je privela talijanska policija, objavio je u srijedu kasno navečer portal Siol.net koji se poziva na izjavu seljakove kćerke.

Ona je u razgovoru za lokalne medije kazala da joj je otac, kad je s njim u srijedu razgovarala prije spomenutog incidenta, kazao da ima "goste" koji su mu se predstavili kao 'arheolozi' koji žele pogledati ima li u vinogradu kakvih arheoloških nalaza. Kasnije je vidjela da je kroz selo prošao očev automobil, ali njega nije vidjela. Budući da ga kasnije u vinogradu nisu našli niti su s njim mogli stupiti u kontakt, podigli su uzbunu, ispričala je za lokalne medije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

On im se konačno telefonom javio oko 18 sati popodne, te im ispričao da je bio otet i da su ga iz automobila izbacili u jednoj šumi blizu granice s Italijom, pa je došao do jedne kuće iz koje im se javio.

Kako je objavio portal Siol.net, koji je prvi objavio spomenutu informaciju, kontrola tog dijela slovensko-hrvatske granice, na kojoj je zadnjih tjedana pojačan migrantski priljev, od sinoć je pojačana i u nju se uključila i vojska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer