Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
284 komentara

'Bog će vas kazniti! Ja sam ćaća Adventa, ne dilam kućice'

'Zamislite mene da se ja bavim prodajom karata ili da dilam kućice. Nisam spao na to da dilam kućice', poručio je Milan Bandić na današnjoj konferenciji za medije

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
284 komentara

Gradonačelnik Zagreba  Milan Bandić na tiskovnoj konferenciji za medije je poručio kako mediji blate najmoralniju ženu u hrvatskoj polici, Anu Stavljenić Rukavini.

- To je sramotno - poručio je.

POGLEDAJTE VIDEO

 - Žalosno je da se obrušavate na istinu služeći se laži da mu netko priječi ulazak u bolnicu. Nudio sam mu da ode bez pompe, kad hoće pompu sam ju je stvorio. Odakle vam drskosti, Bog će vas kazniti. Ne morate vjerovati, netko će vas kaznit. Da budete glasnogovornici čovjeka koji je sam napravio nepodopštine i mora otići - kazao je Bandić.

ZAOBILAŽENJE PROPISA 'Milan Bandić je morao ići na natječaj za adventske kućice’

Komentirao je i kako bi jedini on bio konkurencija aktualnoj predsjednici Kolindi Grabar-Kitarović, da se kandidirao.

- Pošto se nisam kandidirao, podupirem je. Ja se ne kladim na gubitnike - poručio je Bandić.

GRADONAČELNIKOVIH DVANAEST Milanovo (s)laganje: Svi ljudi iz adventskog biznisa s kućicama

Upitao je kako ga nitko ne pita ništa o Adventu.

- Ja sam ćaća Adventa, ja sam ponosan, nikakve mrlje ga neće uprskati. Ova saga oko Adventa, kako kaže, događa se iz dva razloga.

DARIO JURIČAN 'Ako mu USKOK da imunitet, Bandić bi mogao priznati afere'

 - Minimizira se uspjeh koji je evidentan, bit ćemo najbolji advent na svijetu, a drugi razlog je to što se Bandića pokušava uloviti u kokošarluk, a sve ste dobili napismeno. Zamislite mene da se ja bavim prodajom karata ili da dilam kućice. Nisam spao na to da dilam kućice. Ne smijem jesti masno kobasice, moram biti trijezan jer me snimate svaki čas, svaku moju trepavicu - poručio je gradonačelnik.

POGLEDAJTE VIDEO

Bandić je pola sata prije tiskovne konferencije poslao priopćenje medijima koje prenosimo u cijelosti:

- Advent u Zagrebu najopsežnije je najznačajnije i trajanjem najduže događanje u našem gradu.

Kao koncept i kao ideja moje je 'dijete', osmišljeno tako da bude jedan od važnijih zagrebačkih brendova, da digne razinu turističke, kulturne i ine ponude, da potakne gospodarske aktivnosti i, u konačnici, da bude prepoznatljiv i trajan zagrebački proizvod.

AFERA KUĆICE Ponude koje se ne odbijaju: Evo kako deru ugostitelje Adventa

Iza zagrebačkog Adventa, i kao gradonačelnik i kao predsjednik Turističke zajednice grada Zagreba, kao njegov 'ćaća', stojim čvrsto i dokraja, uvijek s mišlju da titule najboljeg europskog adventa osvojene tri puta zaredom pokušamo nadmašiti i svjetskom titulom.

To samo znači da naša ambicija ide dalje, da ono što vrijedi, što je dobro i uspješno, moramo razvijati. Radeći zajedno sa sugrađanima koji čine srce Adventa, čitajući znakove vremena i u suradnji sa partnerima možemo biti još kvalitetniji i uspješniji - piše u priopćenju.

Tema: Hrvatska

Možda vas zanima i ovo:
Message