Obavijesti

News

Komentari 94

Milan Bandić stigao u Vukovar na Alku: Na putu mu je pozlilo?

Milan Bandić stigao u Vukovar na Alku: Na putu mu je pozlilo?
1

Dolaskom pred Obrtničku komoru Grada Vukovara trebala mu je pomoć da izađe iz automobila. Bio je blijed u licu te je odmah po potpisivanju Sporazuma napustio komoru

VIDEO

Na Svečanu Sinjsku alku, koja se danas održava u Vukovaru, pristigao je i gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić koji je po dolasku prvo nazočio potpisivanju Sporazuma o suradnji između Obrtničke komore Vukovara i Udruženja obrtnika Grada Zagreba.

Prema neslužbenim informacijama Bandiću, koji je prije samo nekoliko dana operiran, na putu prema Vukovaru je pozlilo. Dolaskom pred Obrtničku komoru Grada Vukovara trebala mu je pomoć da izađe iz automobila. Vidljivo je bio blijed u licu te je odmah po potpisivanju Sporazuma napustio komoru, javlja Večernji list.

Podsjetimo, zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću u ponedjeljak navečer uspješno je operirana kila u bolnici "Sveti Duh". 

U ponedjeljak, na tradicionalnoj proslavi Praznika rada u Maksimiru, Bandić je novinarima kazao da je dobio kilu dižući lonac s grahom i najavio da ide na operaciju.

Zbog Bandićeve operacije u utorak je odgođena sjednica optužnog vijeća zagrebačkog Županijskog suda koje je trebalo odlučiti o osnovanosti optužnice u aferi štandovi u kojoj je Bandić optužen zajedno sa svojim bliskim suradnikom Ivicom Lovrićem i voditeljicom Tržnica Zagreb Zdenkom Palac. Uskok ih tereti da su udruzi U ime obitelji priskrbili nezakonitu korist od najmanje 308 tisuća kuna ustupajući im štandove na kojima su prikupljali potpise za referendum.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 94
VIDEO

Tajne, bogatstvo i prokletstvo dinastije Tuđmanovih: Daleku rođakinju su spalili kao vješticu
102 GODINE OD ROĐENJA FRANJE

Tajne, bogatstvo i prokletstvo dinastije Tuđmanovih: Daleku rođakinju su spalili kao vješticu

Plus+ Franjo Tuđman rodio se 14. svibnja 1922. u Velikom Trgovišću. U povijest je ušao kao prvi hrvatski predsjednik, no obiteljsko stablo mu je isprepleteno tragedijama, usponima i padovima...

Doktor koji je spasio bebu iz smeća za 24sata: 'Bila je u krpi, 15 minuta ju je dijelilo od smrti'
DETALJI DRAME U ZAPREŠIĆU

Doktor koji je spasio bebu iz smeća za 24sata: 'Bila je u krpi, 15 minuta ju je dijelilo od smrti'

Procijenili smo da je rođeno prije maksimalno 30 minuta, da je prošlo još 15 minuta, ne bi preživjelo. Novorođenče nije bilo umotano u deku nego neku maramu, koja je bila poput one krpe za poliranje auta - otkriva za 24sata dr. Borna Pribanić.
Apokaliptične scene sa sjevera Ukrajine: 'Ovo bi mogla postati masovna grobnica. Rusi  su tu...'
VOVČANSK POD TEŠKIM NAPADOM

Apokaliptične scene sa sjevera Ukrajine: 'Ovo bi mogla postati masovna grobnica. Rusi su tu...'

Napreduju po gradu i ulaze ljudima u kuće. Ovo je samo prvi val, testiraju našu obranu, kažu ukrajinski branitelji Vovčanska...