Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
71 komentara

Milanka Opačić je postala članicom Bandićeve stranke

Opačić je u rujnu prošle godine izišla iz SDP-a. Nakon mjesec dana priključila se Klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti no kao nezavisna zastupnica

Foto: Matija Habljak/PIXSELL
71 komentara

Saborska zastupnica Milanka Opačić i bivša SDP-ova potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike, od 12. kolovoza članica je stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.

Prema informacijama objavljenim na službenim stranicama Hrvatskog sabora, Milanka Opačić prestala je 12. kolovoza biti nezavisnom zastupnicom, te je nastavila obnašati zastupničku dužnost kao članica stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.

OD PJESME DO GRADA Želi 'raditi za svog Bandića', a pjevala je u Zvezdama Granda

Opačić je u rujnu prošle godine izišla iz SDP-a. Nakon mjesec dana priključila se Klubu zastupnika Stranke rada i solidarnosti no kao nezavisna zastupnica.

Komentar o tome što ju je nagnanalo da pređe u Bandićevu stranku nije se tijekom dana mogao dobiti jer nije odgovarala na pozive.

Zagreb: Stranka rada i solidarnosti predstavila  prijedlog za povečanje plaća u obrazovanju VARGA KOD MILANA Bandić tvrdi da prozivke oko novog GUP-a ne 'piju vodu'

Članom stranke Milana Bandića nedavno je postao i bivši SDP-ovac Siniša Varga, koji je u utorak na svojem Facebook profilu objavio da postaje predsjednik Upravnog vijeća Hitne medicinske službe grada Zagreba.

 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message