Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Milanović: Ivo, sučelimo se 19. studenog na RTL-u

Šef SDP-a Zoran Milanović je u Krapini zatražio od premijera Ive Sanadera da sa sobom na sučeljavanje ponese i račune o kupljenoj imovini

24sata
Foto: 24sata
0 komentara

Na skupu "Ljudi su snaga - SDP tim", održanom u subotu u Krapini, šef SDP-a Zoran Milanović ponovno je pozvao premijera Sanadera na sučeljavanje.
- Pozivam Sanadera da napravi ono što nikada nije napravio jer se nikada ni sa kim nije sučelio i molim ga neka ponese te račune o kupljenoj imovini - rekao je Milanović. Na Sanaderovu izjavu kako bi htio da uz Milanovića na sučeljavanje dođe i SDP-ov kandidat za premijera Ljubo Jurčić, Milanović odgovara:
- Nema više izmotavanja, dosta je bilo izgovora. Svaki od članova SDP-ova tima mogao bi se sučeliti sa Sanderom, ali taj teret rado preuzimam osobno - kazao je te je dodao da je Vlada HDZ-a Vlada korumpiranih ministara čiji prvi čovjek ne može odgovoriti o podrijetlu osobne imovine.
- HDZ je u pogledu transparentnosti financiranja izbora mrak, tama i muljaža, a u SDP-u sve je jasno - istaknuo je Milanović. Milanović je na premijerov poziv da izabere mjesto i vrijeme za sučeljavanje u Krapini izjavio kako želi da to bude 19. studenoga na RTL-u.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message