Obavijesti

News

Komentari 177

Milanović ponovno po Pupovcu, Puhovski odgovara: 'Protiv primitivizma pomoći nema'

Milanović ponovno po Pupovcu, Puhovski odgovara: 'Protiv primitivizma  pomoći nema'

Pupovac pobjegao na Sljeme, jer ne smije na ulicu. Laže i sa Sljemena, napisao je Milanović na Facebooku. U međuvremenu se javio i Puhovski koji kaže kako protiv primitivizma koji ukida argumentaciju nema pomoći

VIDEO

Nešto dulje od pola stoljeća napadaju me, po istome obrascu, različiti Milanovićevi sudruzi i sudrugarice, sindikalno braneći zajednički interes - moć. Pritom najnepristojniji među njima (a Milanović je pravi primjer) poneseni cinizmom moći zaboravljaju osnovu civilizirane politike, jezgrovito sadržanu u staroj njemačkoj poslovici: tko živi u staklenoj kući ne smije bacati kamenje. Onaj tko je na vlasti ne moralizira o svojim objektima, jer i u najpovoljnijim, najliberalnijim uvjetima nitko, baš nitko, ne dospijeva na vlast a da se pritom fundamentalno ne ogriješi o temeljne moralne norme (koja važe za „obične“). Nevoljni Milanović - koji čitav svoj život financira od vlasti (na raznim razinama) dopušta sebi, eto, prigovarati bilo komu da je nešto dobio od vlasti. A da bude veselije, osobno nisam dobio nikada ništa, čak ni stipendiju, financiranje projekta, udio u nekoj komisijskoj mrvici moći, i sl. Odatle, doduše, ne slijedi da sam u pravu koliko se očito pokazuje da je Milanović naprosto zabludio (kao, uostalom, i kada laže o mojem „otkucavanju“ u „ime države“ - koja me je dvije godine prije proganjala zbog „uvrede druga Tita“) - započeo je svoj odgovor predsjedniku Milanoviću Žarko Puhovski. 

Puhovski o Milanoviću: "Čini mi se da je izgubio kontrolu nad sobom, to je Staljinov model"
Puhovski o Milanoviću: "Čini mi se da je izgubio kontrolu nad sobom, to je Staljinov model"

Podsjetimo, Zoran Milanović u nedjelju je na svom Facebooku nazvao Žarka Puhovskog 'udbaškim drukerom' jer ga je Puhovski  usporedio sa Staljinom.

- Milanović, uza sve ostalo, i ne zna da u Staljinovo doba nisu postojale samo jedne novine (iako su sve objavljivale slične priče), jer, očito, iz tog sustava stvara ideal-tip za kojim žali danas kada je prinuđen da se „sam-samcat bez ikakvog 'aparata' na svojoj strani“ bori protiv onih koji njime nisu zadovoljni. Kada to protustavlja nekome tko - poput mene - nikada u života nikoga nije imao ni tehničku pripomoć u radu, da se o ostalome i ne govori, riječ je jednostavno o bezobrazluku. To pak da mene smješta u „udbaško-hadezeovski polusvijet“ pokazuje da opet konfabulira, ili pojma nema ni o Udbi niti o HDZ-u, dapače - ni o svijetu. Pogledaju li se kroz godine njegovi stavovi u odnosu na HDZ, a onda i moji, nikomu neće biti nejasno koja je razlika veća. Pogledaju li se, primjerice, komentari ispod mojih (i njegovih) tekstova na ovome mjestu bit će to još jasnije. No, protiv primitivizma koji ukida argumentaciju pomoći nema (osim za uski krug punoljetnih građana). Ostalima, kojima je punoljetnost preteška, ostaje netko poput Milanovića - zaključio je Puhovski. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
'Puhovski - blažene one oči koje ga nisu ugledale. Lažu za novac'
'Puhovski - blažene one oči koje ga nisu ugledale. Lažu za novac'

U međuvremenu, Zoran Milanović je na svojoj Facebook stranici ponovno opleo po Miloradu Pupovcu za kojeg kaže da je pobjegao na Sljeme. 

Moram se opet javiti, jer sam, premda pljunuti Staljin, za razliku od hdzovsko-udbaške klike, uskraćen za...

Objavljuje Zoran MilanovićNedjelja, 28. ožujka 2021.

 

Milanović opleo: Pupovac mi je cenzurirao poruke, a javili su se udbaški drukeri Puhovski i Šeks
Milanović opleo: Pupovac mi je cenzurirao poruke, a javili su se udbaški drukeri Puhovski i Šeks

Moram se opet javiti, jer sam, premda pljunuti Staljin, za razliku od hdzovsko-udbaške klike, uskraćen za represivno-propagandni aparat.

Pupovac pobjegao na Sljeme, jer ne smije na ulicu. Laže i sa Sljemena. Lupeta o nekakvim kotama, umislio da je Koča Popović, da se probija preko Hrčavke i Vrbničkih Koliba na Sutjesci. Nije, kaže, ništa krivotvorio, nego je, eto, Screenshot bio malo ‘kljenut’. Pa je, vidi vraga, ispao plod, a ostala ljuska. Čovjeku pripravnom na ovakve laži niti jedna opačina nije strana.

Tko laže, taj i krade. Okljaštrio si moju poruku da bi javnost doveo u zabludu, lingvističaru koji si na Filozofski došao iz Komiteta SK, ‘pod račun’ uz trebovani fotokopirni uređaj. Prevario si ljude manirom Franje Varge, ne bi li prikrio svoju sramnu rabotu, a meni podlo napakirao i antedatirao niti izrečenu, niti napisanu ‘prijetnju’ i ‘pritisak’. Školski primjer neuspjelog udbaškog kompromata.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 177
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!
TRAGEDIJA

Albanka koja je kod Dubrovnika usmrtila brata i sestru jurila je u svom BMW-u čak 170 na sat?!

Albanki Klevisi Ymeri (29) određen je jednomjesečni istražni zatvor
Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje