News

Komentari 160

Milijan Brkić dobio je koronu, ima i upalu pluća, leži u bolnici

Milijan Brkić dobio je koronu, ima i upalu pluća, leži u bolnici

Milijan Brkić povukao se iz javnosti i politike nakon poraza na unutarstranačkim izborima u HDZ-u. U četvrtak je završio u bolnici i ima obostranu upalu pluća nakon zaraze korona virusom

Milijan Brkić, bivši zamjenik predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića i potpredsjednik Sabora zaražen je korona virusom. Kako neslužbeno doznajemo od njemu bliskih osoba, leži u zagrebačkoj  klinici "Fran Mihaljević". 

- Ima obostranu upalu pluća. Ali na svu sreću ne treba kisik i nije na respiratoru. Nadam se da će se brzo oporaviti- kaže nam izvor blizak Brkiću.

U bolnici se nalazi od četvrtka.

Brkić se povukao iz javnosti nakon poraza na unutarstranačkim izborima u HDZ-u od struje Andreja Plenkovića. Nije bio ni na izbornim listama u srpnju. Nije davao niti izjave za medije, a posljednja je informacija je da radi kao konzultant u tvrtki njegova prijatelja Višeslava Vukojevića.

Oglašavao se tek na društvenim mrežama povodom humanitarnih akcija u kojima je sudjelovao te obljetnica vezanih uz obitelj i Domovinski rat.

Podsjetimo, Brkić je i u ožujku ove godine završio u bolnici zbog upale pluća. Tada je bio kandidat za potpredsjednika HDZ-a, no zbog bolesti je bio prekinuo unutarstranačku kampanju zbog gripe koju nije odležao te se ona bila zakomplicirala i prešla u virusnu upalu pluća. Brzo je bio pušten na kućnu njegu. 

Najčitaniji članci