Obavijesti

News

Komentari 253

Neće biti opoziva Karamarka, ne pristajemo na ultimatume

Neće biti opoziva Karamarka, ne pristajemo na ultimatume
1

Milijan Brkić u četvrtak poslijepodne održao je konferenciju za medije na kojoj je rekao da zahtjev SDP-a za opozivom Tomislava Karamarka u Saboru sigurno neće proći

VIDEO

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić u četvrtak poslijepodne održao je konferenciju za medije na kojoj je rekao da zahtjev SDP-a za opozivom Tomislava Karamarka u Saboru sigurno neće proći.

- Budite sigurni da će SDP doživjeti poraz na glasanju u Saboru i da im to neće proći. Ne znam čemu nervoza, ima još tri tjedna. Uvjerit ćete se da SDP neće pobijediti u tome glasanju, izgubit će i svi oni uz SDP - kazao je.

Istaknuo je da ucjene i ultimatumi ne dolaze u obzir.

- Kao što ja znam gospodin Karamarko je potpredsjDenik Vlade, ne vidim što se moglo tako tragično dogoditi da se to promijeni. S Mostom se čujemo, no partneri ne razgovaraju na temelju ucjena i ultimatuma. HDZ neće dozvotliti takav razgovor. Nikakve ucjene ne dolaze u obzir, nego otvoren, iskren razgovor. Hrvatskoj javnosti ćemo prezentirati sve one reforme za koje smo dobili povjerenje hrvatskih građana - rekao je na pitanje o sigurnosti položaja Tomislava Karamarka i odnosu s Mostom.

Naglasio je kako će aktualna Vlada izdržati mandat, kao i da Karamarko uživa potporu HDZ-a, ali i članova vladajuće koalicije.

 - Vlada će budite sigurni izdržati cijeli mandat. Nikakva priča o izlasku HDZ-a, nikakva priča o preslagivanju. Apeliram na sve kolege iz koalicije da se prestanemo prepucavati preko medija. Neki me podsjećaju na onu bajku o ogledalima, tko je najljepši, tko je najdivniji.  To nije bitno, hrvatskim građanima su bitne reforme i sve ono što je nužno da hrvatski građani bolje žive - dodao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 253
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...