Obavijesti

News

Komentari 82

Milijunaši preko noći: Ovo je par koji je osvojio 1,4 mlrd. kn!

Milijunaši preko noći: Ovo je par koji je osvojio 1,4 mlrd. kn!
6

Umirovljeni par krhkog zdravlja, Colin i Christine Weir iz Škotske, u petak su primili ček od 161 mil. funti. Kažu da noćima nisu spavali otkako su saznali da su bogati

VIDEO

Colin (64) i Christine Weir (55) bili su prosječni Škoti, ni po čemu se nisu isticali. No preko noći postali su bogataš osvojivši na lotu EuroMillions čak 1,4 milijarde kuna (161 milijun funti).  U petak su se predstavili javnosti i najavili kako će se zabaviti s novcem. Par, koji je u braku već 30 godina, odlučio je zadržati kuću u kojoj žive i ne seliti se u ništa raskošnije, a uz nju zadržat će i Suzukije koje voze. 

- Nećemo se odmah pomamiti i ići kupovati nove automobile. Čemu to raditi, ako su ovi koje imam pouzdani - zaključuje Colin, no Christine bi se vrlo rado provozala u novom Bentleyju ili pak Lamborghiniju. 

Kažu kako će se posavjetovati sa stručnjacima kako bi što bolje uložili dobiveni novac. Najveća im je želja putovati, posebice u Španjolsku gdje će otići na utakmicu nogometnog kluba FC Barcelone. Umirovljenici krhkoga zdravlja, kažu kako ne spavaju noćima otkad su u utorak saznali da su postali milijunaši. Izvlačenje brojeva uživo su propustili pa ih je Christine potražila na teletekstu. Onda je uslijedio šok! 

- Christine i ja probdjeli smo cijelu noć. Listić smo provjeravali nekoliko puta kako bi se uvjerili da je dobitak uistinu naš - prisjeća se Colin.

Sljedeće jutro odjurili su u poslovnicu lutrije. Zaposlenicima su pokazali listić te su i oni baš kao i Weirovi ostali iznenađeni.

- Bili su sretni poput nas. To me duševilo. Dijelili su sreću s nama - rekla je Christine.

Dodala je kako su se odlučili pokazati svijetu jer ne bi mogli živjeti kao tajni milijunaši te bi im iznimno teško bilo lagati rođacima, piše Daily Mail. 

Njihov dobitak najveći je u povijesti Velike Britanije. Najveći jackpot ikad osvojen na svijetu bio je onaj iz 2002. godine. Dobio ga je Andrew Whittaker iz Virginije u SAD-u, koji je postao bogatiji za oko 1,7 milijardi kuna (195 milijuna funti). 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke