News

Komentari 10

Milijunašica Vesna podigla dobitak: 'Suprug je u takvom stanju da sam morala na bus'

Milijunašica Vesna podigla dobitak: 'Suprug je u takvom stanju da sam morala na bus'

Dobitak sam osvojila na dan kad sam prije 30 godina zbog rata kao prognanik morala napustiti Turanj. Na kraju sam tu i ostala, a nekako dobitak smatram nagradom za sve što sam prošla, kaže Vesna

Nisam bila sigurna plače li suprug, pjeva ili se smije…u takvom je stanju da ne može voziti pa kao milijunašica moram na autobus za Primošte, rekla je nasmijana Vesna Lukač dobitnica, koja je u izvlačenju Lota 7 u srijedu okrenula kolo i na Drugoj šansi osvojila dobitak od milijun kuna.

Vesna kaže kako je zapravo pravi igrač suprug, no pandemija je promijenila njegove navike.

- On je svaki tjedan bio zadužen za igranje i nije se moglo dogoditi da preskoči kolo. No, otkako je stigla ova pošast i pandemija, ja sam ta koja je zadužena za uplatu listića Loto 7 i Eurojackpot. Pa i ako slučajno zaboravim, on je tu da me podsjeti - kaže Vesna koja je porijeklom zapravo kontinentalka iz Turnja, no rat i okolnosti dovele su ju do mora.

- Dobitak sam osvojila na dan kad sam prije 30 godina zbog rata kao prognanik morala napustiti Turanj i otišla u Primošten. Na kraju sam tu i ostala, a nekako ovaj dobitak smatram svojevrsnom nagradom za sve što sam prošla. Zato naziv igre Druga šansa vidim kao početak nečeg novog, upravo kao što je moj odlazak iz Turnja i dolazak u Primošten bio početak jednog novog razdoblja - kaže Vesna koja je u potpunosti prigrlila dalmatinski način života.

- Upravo je berba maslina završila i sad ćemo raditi ulje, a vrijeme nas je toliko dobro poslužilo da sam se zadnji put okupala u moru prije dva tjedna - ispričala je.

Još nema planove na što će potrošiti dobitak.

- Samo da je zdravlja i da nas posluži, jedino je to važno. A što ćemo s dobitkom tek ćemo vidjeti. Trenutno sam i ja prilično zbunjena, a već sam opisala u kakvom je stanju suprug. Moram priznati da nikad nisam razmišljala o tome hoću li osvojiti i što bi s dobitkom, a suprug je uvijek bio taj koji mi je govorio 'Naš je milijun' i tako iz tjedna u tjedan. I kad ono, stvarno je naš - na kraju je rekla Vesna koja nije mogla dočekati da krene put svog Primoštena – u mir, tišinu i među masline.

 

Najčitaniji članci