Obavijesti

News

Komentari 13

Milinović kao Einstein: 'Onaj tko zna osuđen je djelovati'

Milinović kao Einstein: 'Onaj tko zna osuđen je djelovati'
1

Moje ministarstvo nije potpisalo nikakav ugovor s Fimi medijom i dobio sam potvrdu da je dokument kojeg sam poslao na vještačenje prepravljen, kaže Milinović

VIDEO

Darko Milinović, kandidat za predsjednika HDZ-a je u petak navečer Riječanima predstavio svoj program za - pobjednički HDZ.

- Došao sam predstaviti program pobjednika, istine, hrabrosti i kontinuiteta. PGŽ se uvijek dobro uklapala u moj program i zato napokon mora zauzeti mjesto u vrhu HDZ-a gdje i pripada. HDZ treba novo vodstvo, osigurali smo demokratske iskorake i promjene i nije bitno koliko kandidata ima koliko su bitna različita mišljenja i njihovo međusobno poštivanje. Ne smijemo izlaziti kao neprijatelji već trebamo biti kao Obama i Hillary Clinton koji su nakon ljutog suparništva postali najbolji suradnici - poručio je Milinović stotinjak okupljenih ljudi.

Dodao je da je HDZ u procesu iskoraka koji su trebali početi i ranije, ali - bolje ikad nego nikad.

Priznao je da je u HDZ-u bilo nepotizma te da i sada neki dijele fotelje no kad iz baze izniknu oni najbolji onda će HDZ biti najveći.

 Naglasio je da Hrvatska treba HDZ isto kao što je 90-tih tražila svoju domovinu.

- Čuvajmo ono o čemu nam je govorio Franjo Tuđman, a to je zajedništvo, kao kap vode na dlanu. U HDZ-u nema mjesta onima koji bi radili na podjeli, bez tima nema uspjeha. Jedino smo zajedništvom došli do procesa stvaranja države i to zajedništvo dugujemo Tuđmanu. Bio sam neshvaćen kada sam prije dvije godine govorio o zajedništvu i demokršćanstvu, ali došlo je vrijeme da danas možemo o tome razgovarat - zaključio je.

Objasnio je da se već sada osjeća kao moralni pobjednik i kako se ne boji istine te je citirao Einsteina - Onaj tko zna osuđen je djelovati.

- Ja nikada nisam izdao Franju Tuđmana i to je jedan od najvećih razloga zašto sam se kandidirao. Jedini sam se Šeksu usprotivio kad je rekao Jadranka Kosor i nitko drugi, ja sam rekao ne! Veliki je broj koji želi promjene u vodstvu HDZ-a - pojasnio je Milinović.

Dodao je da je, između ostalog, ponosan i zato što od 400 ispitanika u vezi Fimi medije njegovo ime nije niti spomenuto. 

- Moje ministarstvo nije potpisalo nikakav ugovor s Fimi medijom i upravo sam danas dobio potvrdu da je dokument kojeg sam poslao na grafološko vještačenje prepravljen.


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu