Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
91 komentara

Ministar Beroš 'tvitao', građani oduševljeni: Vilija za premijera!

Ministre svaka vam čast, vi ste svjetla točka ove tamne situacije. Vi ste čovjek kojem se vjeruje. Želim vam svako dobro; Super Vili, hvala vama i svima u stožeru!, jedan je od komentara na Twitteru

Foto: PIXSELL
91 komentara

Ministar zdravstva Vili Beroš istaknuo se kao čelni čovjek borbe protiv epidemije korona virusa u Hrvatskoj. Pravovremenim reakcijama te staloženim, odmjerenim i preciznim izjavama njega i Stožera prvenstveno u uputama pa onda i mjerama zaštite građana naše zemlje, korona virus u Hrvatskoj nije uzeo maha.

POGLEDAJTE VIDEO:

Stoga je ministar Beroš pobrao simpatije građana. Danas je na Twitteru objavio graf kako izgleda borba protiv korona virusa u Hrvatskoj, a komentari su bili i više nego pozitivni.

Brojni građani pohvalili su njegov rad.

- Ministre svaka vam čast, vi ste svjetla točka ove tamne situacije. Vi ste čovjek kojem se vjeruje. Želim vam svako dobro; Super Vili, hvala vama i svima u stožeru! Imate podršku nacije; Vi, vaši suradnici kao i svi koji brinu za Hrvatsku predstavljate naš Dream Team. Tople zahvale iz Dubrovnika; Vili za premijera! - jedan je od komentara.

Ministarstvo zdravstva zajedno sa Stožerom civilne zaštite nastavlja rad u borbi protiv epidemije. U ovom trenutku u Hrvatskoj su potvrđena 495 slučaja oboljelih od korona virusa kao i tri smrtna slučaja.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message