Obavijesti

News

Komentari 163

Ministar Gordan Maras je vojni rok ipak odslužio - 1999. u Puli

Ministar Gordan Maras je vojni rok ipak odslužio - 1999. u Puli
1

GDJE JE MINISTAR BIO 1991. GODINE: Nakon što je prozvao generala Damira Krstičevića, svi se pitaju gdje je Gordan Maras bio u vrijeme Domovinskog rata

VIDEO

Ministar poduzetništva Gordan Maras uvrijedio je umirovljenoga generala Krstičevića da je iskustvo stekao u JNA pa mu se ispričao, no ubrzo ga je opet napao. Nakon toga javnost je počela nagađati gdje je Maras stekao vojne vještine kad kritizira Krstičevića.

Nakon “rešetanja” na Facebooku Maras ne odgovara na naše pozive. No početkom ožujka ekskluzivno nam je otkrio svoj politički put. Neki mediji navode kako je vojni rok, prema njihovim informacijama, služio u SDP-u. A mi u 24sata posjedujemo fotografije s Marasove vojne obuke iz 1999. u Puli. Tad nam je ispričao:

- Trebali smo 1992. ići na maturalac, no nismo otišli jer je bio rat. Nakon škole upisao sam Ekonomski fakultet. Diplomirao sam 1999. i onda otišao služiti vojni rok u Pulu... Otkrio nam je i da je tijekom studiranja podizao pozornice.

-  Uglavnom, svi koji se sjećaju smotri folklora i ljetnih festivala od 1992. do 1999. sad znaju da iza rada na binama stojimo kolege i ja. Nanosili smo se klavira od 400 kila, od kojih me i danas bole leđa - pričao nam je u ožujku

Tad se pohvalio kako se s 23 godine učlanio u SDP.

- Otišao sam u stranku i upoznao pokojnog Ivicu Račana. Iznenadilo me kad mi je prišao i razgovarao sa mnom kao da se znamo sto godina - prisjetio se.

Nakon Marasovog krajnje neprimjerenog ispada oglasio se njegov stranački kolega Davorko Vidović koji je napisao na Facebooku: “Izjava Marasa dokaz je u najmanju ruku nedopustive nesmotrenosti.” 

Unatoč 18-godišnjem iskustvu u politici Maras je uspio u jednom danu nasrnuti na Damira Krstičevića (HDZ), koji konkurira u X. izbornoj jedinici, pa mu se ispričati, ali ga opet ubrzo napasti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 163
VIDEO

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi
FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma  završila na tramvajskoj stanici!
PASSAT U GRMLJU

FOTO Detalji jutarnjeg kaosa u Dubravi: Nakon sudara guma završila na tramvajskoj stanici!

Jedan čovjek je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila oko 4.45 na Aveniji Dubrava. Zbog sudara tramvajski promet bio je u prekidu.