Obavijesti

News

Komentari 333

Ministar pun k'o brod: 'Jedinac sam i pomogli su mi roditelji'

Ministar pun k'o brod: 'Jedinac sam i pomogli su mi roditelji'
1

Potpredsjednik Vlade Damir Krstičević i njegova supruga imaju vrijedne stanove, vikendicu, štednju od 385 tisuća eura, građevinsko zemljište, gražu, Golf, dionice..

VIDEO

Damir Krstičević, potpredsjednik Vlade, predao je svoju imovinsku karticu Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa.

Naveo je kako su on i supruga vlasnici stana od 160 kvadrata u Zagrebu čija je tržišna vrijednost gotovo 1,6 milijuna kuna te stana od 111 kvadrata u vrijednosti od 927 tisuća kuna. supružnici imaju i vikendicu od 120 kvadrata u Žaboriću koja glasi na suprugu i procijenjena je na 638 tisuća kuna.

Za nekretnine i štednju od 385 tisuća eura Krstičević je naveo da su stečeni "kupnjom iz primitaka ostvarenih od nesamostalnog rada". U rubrici  "drugi način stjecanja nekretnine/štednje" Krstičević navodi "Dar roditelja od prodaje poljoprivrednih proizvoda". O čemu se radi Krstičević je objasnio za Tportal. 

- Nekretnine koje posjedujem primarno sam stekao vlastitim radom. Naime, 16 godina sam bio u poduzetništvu. Tvrtka M San ostvaruje godišnji promet od oko 1,7 milijardi kuna. Kao menadžer dobivao sam bonuse na temelju ostvarenih rezultata, što je normalno u poslovnom svijetu. Što se tiče drugih izvora prihoda, naveo sam i dio koji sam kao sin jedinac dobio i od roditelja. Oni se bave poljoprivredom i imaju veliko zemljište s nasadima loze, nektarina, mandarina... Ako hoćete preciznije, kroz 15-ak godina dobio sam oko pet, šest tisuća eura - rekao je Krstičević.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Krstičević je vlasnik i građevinskog zemljišta u Zagrebu površine 868 metara kvadratnih u vrijednosti od gotovo 600 tisuća kuna te garažu od 75 tisuća kuna. Vozi se u WV Golfu starom sedam godina, a ima i 63 dionice HT-a pojedinačne vrijednosti 139 kuna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 333
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a