News

Komentari 124

Liječnica ima blage simptome, nije putovala u inozemstvo...

Liječnica  ima blage simptome, nije putovala u inozemstvo...

Korona virusom u Hrvatskoj zaraženo je još devetero ljudi, pa je ukupna brojka 65 zaraženih, a učinjeno je 1014 testiranja, izvijestio je jutros ministar zdravstva Vili Beroš...

Ministar zdravstva Vili Beroš rekao je kako je još dvoje liječnika zaraženo korona virusom, piše N1.

Riječ je o jednom zaraženom liječniku na KBC-u Zagreb, i drugom iz Psihijatrijske bolnice Vrapče.

Podsjetimo, korona virusom u Hrvatskoj zaraženo je još devetero ljudi, pa je ukupna brojka 65 zaraženih, a učinjeno je 1014 testiranja, izvijestio je jutros ministar zdravstva Vili Beroš u utorak na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Do sada je na koronavirus učinjeno 1014 testiranja, od kojih su neka još u tijeku, 630 kontakata je pod nadzorom, rekao je ministar.

Kako saznajemo, liječnica je zaražena korona virusom u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče. Informacija da je povezana obiteljski s već ranije zaraženim kardiologom s Rebra, međutim, nije bila točna i nisu u nikakvoj rodbinskoj vezi. Kako smo saznali, ona je vodila dnevnu bolnicu za socijalnu psihijatriju još u petak i sada se provjeravaju svi pacijenti s kojima je bila u kontaktu. Dnevna bolnica u ponedjeljak nije radila.

Liječnica iz Psihijatrijske bolnice Vrapče ima blage simptome i lagano povišenu temperaturu te nema predodžbu gdje se zarazila, s obzirom da nije nigdje putovala, niti dolazila u kontakt s ljudima koji su bili u inozemstvu

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci