Obavijesti

News

Komentari 33

Miroslav Šimić s liste Mosta napustio je stranku GOGO

Miroslav Šimić s liste Mosta napustio je stranku GOGO
1

Građanska opcija grada Osijeka izvijestila je kako je potpredsjednik te stranke Miroslav Šimić dao ostavku. Time GOGO više nije dio platforme Mosta

VIDEO

Građanska opcija grada Osijeka (GOGO) izvijestila je u ponedjeljak kako je potpredsjednik te stranke Miroslav Šimić, koji je u Hrvatski sabor izabran na listi Mosta za 4. izbornu jedinicu, dao ostavku na članstvo u toj stranci te da ona više nije dio platforme Mosta nezavisnih lista.  

U priopćenju za javnost navodi se kako su ostavci prethodili javni nastupi Miroslava Šimića vezani za sjednicu Glavnog odbora stranke GOGO od 21. prosinca prošle godine i najava nepoštovanja odluka koje je donio Glavni odbor, koji je Šimića, kao predstavnika stranke, odlučio povući iz Nacionalnog vijeća Mosta nezavisnih lista. 

Dodaje se kako je Šimić svojom voljom ostao član Nacionalnog vijeća Mosta i odlučio se na samostalno političko djelovanje.

Nakon toga čelništvu stranke podnesen je prijedlog za njegovo isključenje zbog težeg nanošenja štete stranci, o kojem je trebalo raspravljati na sjednici predsjedništva te stranke,  8. siječnja, na kojoj je Šimić dao ostavku na članstvo u stranci. 

Ističe se kako je, u skladu sa statutom stranke, njezino predsjedništvo donijelo odluke i o isključenju dvojice članova, koji su druge članove pismeno pozivali na bojkot rada Glavnog odbora i gašenje stranke, a koji se na odluku predsjedništva mogu žaliti Glavnom odboru.

Povlačenjem svojeg predstavnika stranka GOGO više nije dio platforme Mosta nezavisnih lista, napominje u priopćenju predsjednik stranke Miroslav Vanek.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...