Obavijesti

News

Komentari 7

Misterij: Nestalu ženu nakon tri tjedna našli golu u kanalizaciji

Misterij: Nestalu ženu nakon tri tjedna našli golu u kanalizaciji

Prolaznica je čula kako netko viče iz kanalizacije. Na naše iznenađenje, pronašli smo ženu zaglavljenu u kanalizaciji, rekao je Dani Moschella iz vatrogasne spasilačke službe na plaži Delray

Lyndsey Kennedy koja je pronađena gola u odvodu gotovo tri tjedna nakon što je prijavljena kao nestala, tvrdi da je zaglavila u kanalizacijskom sustavu.

Naime, žena je u utorak izvučena iz rupe nakon što su je građani čuli kako viče s pločnika u Delray Beachu na Floridi u SAD-u.

Hitne službe izašle su na mjesto događaja i uspjele je izvući iz 2,5 metra dugačkog kanalizacijskog kanala. Tim za specijalne operacije Delray Beach Fire uspio je ukloniti kanalizacijsku rešetku, spustiti se niz ljestve i podići gospođu Kennedy iz kanala.

DBFR's Special Operations Team rescued a woman trapped in a storm drain Tuesday morning just a few feet from busy...

Objavljuje Delray Beach Fire RescueUtorak, 23. ožujka 2021.

- Prolaznica je čula kako neki zvuk dolazi iz kanalizacije. Čula je ženu kako viče. Na naše iznenađenje, pronašli smo ženu zaglavljenu u kanalizaciji. Sada se gospođa Kennedy, koja je pronađena gola i prekrivena nečistoćom, oporavlja u bolnici - rekao je Dani Moschella iz vatrogasne spasilačke službe na plaži Delray.

Španjolci razbili skupinu dilera travom: Istražuju i pet Hrvata
Španjolci razbili skupinu dilera travom: Istražuju i pet Hrvata

- Nije bila u stanju ustati. Nije imala odjeću na sebi i bila je vrlo prljava. Imala je i nekoliko površinskih rana, a koljena su joj bila ostrugana. I sama pomisao da osoba može biti dolje u bilo kojem trenutku je zastrašujuća - rekao je Moschella. Njezin dečko je prijavio da je nestala prije gotovo tri tjedna, prema policijskom izvješću.

- Ovo je bio daleko jedan od najbizarnijih incidenata na koje su naši policajci reagirali - rekao je službenik za javno informiranje policijske uprave Delray Beach Ted White.

Zlatoguzni krijumčari: Skrivali novac i zlato u perici i rektumu
Zlatoguzni krijumčari: Skrivali novac i zlato u perici i rektumu

Kennedy rekla je detektivima da je išla plivati ​​u potok u blizini kuće svog dečka, da bi na kraju pronašla vrata koja su vodila do tunela. Pratila ga je dugo taj tunel sve dok nije završila u odvodu.

Objavljeno policijsko izvješće sadrži njezine tvrdnje kako je šetala kanalizacijskim sustavom otprilike tri tjedna prije nego što je ugledala svjetlost i povikala u pomoć. Policajci su rekli da se činila 'vrlo bistrom' i da nije zadovoljila kriterije za hospitalizaciju.

Počelo suđenje Albancu koji je u kombiju prevozio migrante, pa bježao policiji, jednog i udario
Počelo suđenje Albancu koji je u kombiju prevozio migrante, pa bježao policiji, jednog i udario

Njezina je majka policiji rekla kako njezina kći ima mentalnu bolest i česta je korisnica ilegalnih opojnih droga, navodi se u policijskom izvješću.

- Također je izjavila da je Kennedy i u prošlosti činila neobične stvari i donosila loše odluke kad je bila pod jakim utjecajem droga - navodi se u izvješću, piše Mirror.