Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Mještani u strahu od lutalica: Psi izgrizli ženi noge do kostiju

Žena tvrdi da su isti psi izgrlizli i mladića prije nekoliko dana. Tvrdi i da je danima molila da netko intervenira, od policije, veterinara do azila. Naposlijetku su pse uspjele uhvatit djevojke iz azila...

54 komentara

Žena iz Slavonije završila je na hitnoj i bolovanju jer su je u osječkom Jugu 2 izgrizli psi lutalice do krvi i kostiju na potkoljenici. Osim nje, i djevojke iz azila koje su hvatale pse, su ozlijeđene.

Napadnuta žena tvrdi da su isti psi izgrizli i mladića prije nekoliko dana. Tvrdi i da je danima molila da netko intervenira, od policije, veterinara do azila. Naposljetku su pse uspjele uhvatiti djevojke iz azila.

- Hvala Bogu da su psi napokon pohvatani i da možemo na ulicu. Pa zar se moramo bojati kada ljudi idu u crkvu ili u trgovinu da ćemo stradati od pasa? Da su odmah reagirali, možda me ne bi izgrizli, ovako sam napadnuta u subotu, završila kod liječnika na intervenciji - priča žena za Glas Slavonije.

Kaže da su tri psa viđena i tri uhvaćena, ali neki tvrde da su bila četiri pa strahuju od novih napada. 

- Dobila sam tetanus, antibiotike i zvala policiju - kaže žena i dodaje da ne zna čiji su psi.

- Čula sam lavež, a potom i vrisku. Vidjela sam da su napali na smrt preplašeno dijete. Istrčala sam i metlom povikala na pse lutalice. Moj šogor je gotovo ostao bez prsta kad je jednog od njih pomazio - ispričala je susjeda za Glas Slavonije.

Možda vas zanima i ovo:
Message