Obavijesti

News

Komentari 4

Mlada vozačica parkirala je na krivi prilaz. Vlasnik ju je ubio

Mlada vozačica parkirala je na krivi prilaz. Vlasnik ju je ubio

Kad su shvatili da nisu na pravoj adresi, krenuli su se okretati, vlasnik kuće Monahan je izašao iz kuće s pištoljem i pucao na automobil

VIDEO

Kaylin Gillis (20) je ubijena blizu američkog grada Albany jer je s društvom parkirala na krivi prilaz kuće dok je tražila prijateljevu kuću. 

65-godišnji Kevin Monahan je optužen za ubojstvo zbog ubojstva mlade žene koja je sjedila u parkiranom automobilu na njegovom prilaz u ruralnom dijelu savezne države New York.

Tragedija se dogodila nešto prije 22 sata prema lokalnom vremenu u ruralnom gradiću Hebron koji se nalazi oko 96 kilometara sjeveroistočno od Albanyja, piše ABC News.

Četvero mladih se vozilo makadamskom cestom i tražilo prijateljevu kuću kad su parkirali pred 'krivim' prilazom. Kad su shvatili da nisu na pravoj adresi, krenuli su se okretati, vlasnik kuće Monahan je izašao iz kuće s pištoljem i pucao na automobil.

- To je vrlo ruralno područje, to su makadamske ceste, nema puno mobilnih usluga ili bilo koje vrste interneta. Lako se izgubiti - rekao je u ponedjeljak na konferenciji za medije, Jeffrey Murphy šerif okruga Washington.

Monahan je ispalio najmanje dva hica, a jedan je ubio Kaylin Gillis.

Uspjeli su pobjeći automobilom s mjesta nesreće, no zbog lošeg prijema nisu mogli kontaktirati hitnu pomoć sve dok nisu stigli do obližnjeg grada Salema. Prva hitna služba koja je stigla nije na mjesto nije uspjela spasiti djevojku. 

Podsjetimo, Andrew Lester (84) iz Missourija upucao je 16-godišnjeg Afroamerikanca Ralpha Yarla kada mu je zabunom pozvonio na vrata. BBC javlja kako se muškarac, inače bijelac, predao. 

Lester je optužen za napad koji bi mogao donijeti kaznu doživotnog zatvora jer je pucao u Ralpha.

- Mogu vam reći da je slučaj imao rasnu komponentu - rekao je tužitelj okruga Clay Zachary Thompson na konferenciji za novinare, no mediji prenose da optužnica ne sadrži zločin iz mržnje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)