Obavijesti

News

Komentari 0

Mladen Jurin: Neke stvari na Kornatima su mi enigma

Mladen Jurin:  Neke stvari na Kornatima su mi enigma
1

Istraga o kornatskoj tragediji nastavljena je danas saslušanjem glavnoga vatrogasnog zapovjednika Mladena Jurine, kopilota helikoptera...

VIDEO

Prije saslušanja kod šibenskog istražnog suca Branka Ivića glavni vatrogasni zapovjednik kazao je kako se nada da će njegov iskaz pridonijeti rasvjetljavanju tragedije na otoku Kornatu u kojoj je poginulo 12 vatrogasaca, a trinaesti Frano Lučić oporavlja se u splitskoj bolnici. Zamoljen za komentar brojnih nagađanja o uzrocima stradanja i okolnostima spašavanja vatrogasaca, kazao je kako su to priče, no priznao je da su i njemu neke stvari enigma. Dodao je da se nije čuo s Draženom Slavicom. Šibenski sudac Branko Ivić je prije njega saslušao Danijela Brezovića, kopilota helikoptera koji je vatrogasce i "krušku" s vodom iskrcao na otok te Dragutina Matića, pilota zrakoplova Croatia Airlinesa koji je jedno vrijeme jedini bio u vezi s kanaderom koji je gasio požar na otoku. Za poslijepodne je planirano saslušanje još četvorice svjedoka, djelatnika MORH-a iz Divulja. O sadržaju iskaza već ispitanih svjedoka na sudu se nije moglo ništa doznati jer je istraga tajna.
Dio obitelji stradalih sumnja u službeno objašnjenje da je uzrok tragediji bio eruptivni požar. Vjeruju da je upravo helikopter skrivio nesreću jer je iz njega, navodno, iscurilo gorivo koje je prije nadolazaćeg požara zalilo vatrogasce.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...