Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
12 komentara

Mladi iscjelitelj energijom iz svojih ruku liječi tumor

Iscjelitelj Zoran Bračika iz Zagreba položi ruke na bolesni dio tijela. Ljudi posrću, dehidriraju, ali, kako kaže, osam od deset se izliječi od raka...

A. Kreutz
Foto: A. Kreutz

Tumor na plućima gotovo je ubio Matiju Ferića (61). Bio je na operaciji i kemoterapijama koje je loše podnosio. Nije mogao jesti ni hodati. Bolest je bila jača i mislio je da se neće izvući. Upoznao je iscjelitelja Zorana Bračiku (29) i otkrio moć njegovih ruku.
- Digao me na noge i vratio mi snagu. Toliko se napunim energijom da imam osjećaj da više ne mogu disati - rekao je Matija. Poseban dar Zoran, konobar po struci, dobio je na 18. rođendan.
- Osjetio sam kako me ruke peku. Kad bih zatvorio oči, vidio bih kako ih stavljam na ljude. Bilo me strah. Povjerio sam se majci, koja je bila bolesna i nije mogla ništa čvrsto držati u rukama. Položio sam ruke na njene. Idućeg jutra gulila je krumpire, a to godinama nije mogla - prisjeća se Zoran. Na dan ima oko 70 pacijenata. Prve tri terapije naplaćuje po 100 kuna svaku.
- Nikad ne bih varao ljude kad je riječ o takvim bolestima - poručuje Zoran onima koji sumnjanju.
Onkolog Zlatko Kelović rekao je kako pacijenti bez obzira na iscjelitelje moraju piti lijekove. Dodao je da poznaje nekoliko iscjelitelja, no nijedan nije izliječio tumor.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message