News

Komentari 116

Mladi jedu sirovo i pokvareno meso kako bi se nadrogirali: 'Budem high istog trenutka'

Mladi jedu sirovo i pokvareno meso kako bi se nadrogirali: 'Budem high istog trenutka'

Od konzumiranja sirovog i trulog mesa mogu se javiti opasne crijevne viroze, povraćanje, proljev i dehidracija. Osim toga, možete se zaraziti i raznim bakterijama koje se inače uništavaju termičkom obradom mesa.

Mladi diljem Amerike otkrili su jedan novi, bizarni opijat koji im pomaže da se opuste.

Kako prenosi The Sun, riječ je o zastrašujućem trendu hranjenjem sirovim mesom koji se ostavi nekoliko tjedana ili mjeseci u staklenci, a konzumira se jednom kada se pojavi plijesan i kada se boja promjeni u sivo-smeđu. 

Mnogi tvrde da od konzumacije trulog mesa budu veseli i opušteni te da je ovaj opijat ima bolji učinak od ostalih koje su isprobali. 

Iako mladi tvrde da se od ovog sirovog mesa osjećaju 'high', liječnici upozoravaju na opasnost konzumiranja ovog 'opijata'. Naime, od konzumiranja sirovog i trulog mesa mogu se javiti opasne crijevne viroze, povraćanje, proljev i dehidracija. Osim toga, možete se zaraziti i raznim bakterijama koje se inače uništavaju termičkom obradom mesa.

No unatoč brojnim opasnostima za zdravlje i preporukama liječnika, neki mladi ne odustaju od trenda. Na Twitteru se tako mogu naći razne objave u kojima mladi pišu 'da im uopće nije bilo loše' te da je 'sirovo meso najbolji lijek za depresiju'.

- Prijatelj me nagovorio da probam pojesti pokvareno sirovo meso.i osjećao sam se baš dobro. Iznenadio sam se, iako vjerojatno svi misle da sam lud - napisao je jedan korisnik na Twitteru i priložio sliku mesa koje je pojeo. 

- U staklenkama držim pileće meso, ostavim nekoliko tjedana u hladnjaku, a zatim pojedem. Budem high istog trenutka - napisao je jedan korisnik Twittera.  

Najčitaniji članci