Obavijesti

News

Komentari 36

Mladić se utopio u jezeru Čingi-Lingi: 'Znao je plivati. Ušao je u vodu i jednostavno nestao...'

Mladić se utopio u jezeru Čingi-Lingi: 'Znao je plivati. Ušao je u vodu i jednostavno nestao...'
1

Na jezeru Čingi-Lingi kod Molvi dogodila se tragedija. Utopio se mladić

Negdje oko 17 sati, PU koprivničko - križevačka je zaprimila dojavu da se na jezeru Čingi -Lingi pokraj Molvi utopila muška osoba. 

-Znao je plivati i ništa nije upućivalo da bi se mogla dogoditi tragedija. Ušao je u vodu i jednostavno... Pokušali smo ga pronaći i izvući ali …. – kratko nam je u nedjelju oko 20 sati kazao mladić koji je utučen hodao uz rub jezera na Molvama, gdje je ležalo nepomično tijelo njegovog prijatelja. Sat vremena ranije izvukli su ga policijski ronioci iz Koprivnice. Njegov prijatelj nemoćno je vrtio glavom ne vjerujući onome što se dogodilo.  Kad se do kraja obavi očevid, tijelo će najvjerojatnije prevesti na Odjel patologije.

Nekoliko ljudi koji su se još nalazili oko jezera, na kojem se nalaze brojne vikendice Bjelovarčana, samo su kratko komentirali da se radi o mladiću iz Bjelovara koji bi mogao imati oko 23 godine. Tijelo su, kako smo doznali, ronioci pronašli na nekih osam metara dubine uz obalu, gdje je mladić zadnji put i viđen. Na mjesto tragedije stigla je i Hitna koja je samo potvrdila da mladiću više ne mogu pomoći.

U Pu koprivničko križevačkoj su nam potvrdili da su nešto iza 17 sati dobili dojavu o utapanju u jezeru Čingi – Lingi koje je nastalo vađenjem šljunka.