Obavijesti

News

Komentari 93

Mladić zaspao na tračnicama, prošao vlak i ubio ga na mjestu

Mladić zaspao na tračnicama, prošao vlak i ubio ga na mjestu
3

Strava na mostu: Dvojica rođaka, u dobi od 15 i 16 godina, stali su na mostu da se odmore. Zaspali su, a onda je naišao vlak i ubio starijeg. Nitko nije niti primijetio

VIDEO

Harun Vejzović (16), učenik Medicinske škole, vraćao se s rođakom sa slavlja u Mostaru. Oko 1 sat u petak stali su na mostu gdje su čekali dvojicu susjeda.

No, rođaci su, kako kaže Harunov stric Omer, pod utjecajem alkohola zaspali na mostu kojim prolazi željeznička pruga. Oko 4 sata mostom je protutnjao teretni vlak koji je naletio na Haruna i usmrtio ga na mjestu. S obzirom na to da je bio mrak, strojovođa ništa nije primijetio te je nastavio voziti prema Konjicu. Ništa nije primijetio ni Harunov rođak Alem koji je spavao s njim na mostu. On se probudio, vidio da Haruna nema i krenuo kući. 

Ali Alem se vratio na most jer je shvatio da nema mobitela u džepu, a ni Haruna nije bilo. Zanijemio je od prizora koji je zatekao na mostu. Mrtvog rođaka našao je 30 metara dalje od mjesta gdje su spavali i gdje mu je ispao mobitel. Šokirani Alem je u panici nazvao oca i policiju.

- Bio je izvan sebe. Nepovezano je pričao što je prethodilo tragediji i onome što je vidio. Zatražili smo liječničku pomoć zbog traume koju je doživio - rekao je Alemov otac Omer.

Stradali Harun je već dulje, nakon rastave svojih roditelja, živio sa starijim bratom kod strica Omera.

- Harunu je otac umro prije tri i pol mjeseca. Za Bajram je bio kod majke koja ga je vratila nazad. Poslije je s rođakom i susjedima otišao slaviti. Pri povratku su stali na mostu i vjerojatno pod utjecajem alkohola zaspali. Nikome nije jasno kako se Harun našao na tračnicama. Vjerojatno je u bunilu ustao i legao na prugu - zaključuje Harunov stric Omer.

Iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije kažu kako je istraga još u tijeku, no po sadašnjim saznanjima, strojovođa neće biti sankcioniran.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...