Obavijesti

News

Komentari 38

Mladog HDZ-ovca izbacili su iz stranke: Izazvao sudar i otišao

Mladog HDZ-ovca izbacili su iz stranke: Izazvao sudar i otišao
1

Jedan od vlasnika prijavio je policiji da mu je netko oštetio parkirani automobil dok je on bio u kasinu. Dva dana kasnije policija je pronašla krivca, sad bivšeg člana HDZ-a

VIDEO

Gradski odbor HDZ-a Požega u ponedjeljak je izbacio iz stranke Stjepana Vukušića, člana odbora koji je u noći petak na subotu u ulici dr. Franje Tuđmana izazvao prometnu nesreću i pobjegao, bez da je ostavio podatke o sebi i automobilu. 

U nesreći je razbio dva auta, a policija ga je po otkrhnutom dijelu automobila koji nije pripadao niti jednom od razbijenih automobila pronašla u nedjelju.

- Imam dojam da se pokajao što je pobjegao s mjesta nesreće, ali to nije bilo dovoljno da ga se i dalje zadrži u stranci. Osim isključenja iz stranke ukinute su i sve njegove obveze koje je imao u Gradskom odboru HDZ-a Požega - rekao je dr. Željko Glavić, predsjednik Županjskog odbora HDZ-a požeško-slavonske županije.

Član gradskog odbora HDZ-a razbio je dva parkirana auta
Član gradskog odbora HDZ-a razbio je dva parkirana auta

Podsjetimo, u Požegi je u noći na subotu u Ulici dr. Franje Tuđmana vozač razbio dva automobila, a nakon nesreće je pobjegao. U gradu se pronijela vijest da je oba automobila razbio Stjepan Vukušić, član Gradskog odbora HDZ-a Požega. Riječ je o mladoj nadi te stranke u tom gradu. Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Požeško-slavonske županije, Željko Glavić, potvrdio je kako je riječ o njihovu članu.

- Oko četiri sata probudili su me policajci. Nisam znao što se događa dok nisam izašao ispred kuće i na parkiralištu vidio naš razbijen automobil i drugi auto do njega, na koji je bio odbačen - rekao nam je Dinko Novak, sin vlasnika automobila, dodajući kako nije bilo nigdje nikoga osim policije i jednog mladića.

- Tek kasnije doznao sam da je mladić vlasnik drugog automobila koji je razbijen. On je bio u kasinu. Kad je izašao, vidio je moj automobil koji je razbio njegov i pozvao je policiju - rekao je Novak, koji je svoj automobil tu večer parkirao na plaćenom parkiralištu preko puta svoje kuće.

Nakon obavljenog očevida policija se dala u potragu za odbjeglim vozačem. I pronašli su ga dva dana poslije, neslužbeno doznajemo na temelju jednog otpadnutog dijela automobila. Dan poslije policija je izdala šturo priopćenje ne navodeći detalje oko nesreće i bijega. Unatoč upitu koji je proslijeđen djelatniku za odnose s javnošću PU Požeško-slavonske odgovor nije stigao.

Policija: Slijedi prekršajni nalog

Kako je izvijestila policija, u subotu 13. travnja, oko 00,30 sati, u Požegi, u Ulici dr. Franje Tuđmana, 44-godišnji vozač upravljajući Toyotom izgubio nadzor nad vozilom te oštetio dva parkirana osobna automobila, nakon čega je napustio mjesto događaja.

Očevidaca prometne nesreće nije bilo te je policija na temelju tragova na mjestu prometne nesreće, provela kriminalističko istraživanje koje je rezultiralo pronalaskom vozača i vozila istoga dana oko 17 sati.  

- Napominjemo kako se radi o prometnoj nesreći s materijalnom štetom u kojoj nije bilo ozlijeđenih. Utvrđivanje alkoholiziranosti vozača, zbog proteka vremena, nije provedeno, objašnjavaju u policiji.

Protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog nepropisnog kretanja vozilom, izazivanja prometne nesreće  s materijalnom štetom i napuštanja mjesta prometne nesreće.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina