Obavijesti

News

Komentari 14

Luka Modrić: U El Salvadoru nije ubijena moja sestrična

Luka Modrić: U El Salvadoru nije ubijena moja sestrična
1

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Real Madrida poručio je kako u El Salvadoru nije ubijena njegova sestrična kako su u četvrtak prenijeli mediji u toj latinoameričkoj zemlji

VIDEO

Hrvatski nogometni reprezentativac i član Real Madrida Luka Modrić (30) poručio je kako u El Salvadoru nije ubijena njegova sestrična kako su u četvrtak prenijeli mediji u toj latinoameričkoj zemlji.

"Vezano za informacije koje su se pojavile, želim razjasniti da poginula osoba u El Salvadoru nema nikakve obiteljske veze sa mnom", napisao je Modrić na Twitteru u četvrtak navečer.

Susana Lily Modric de Aranava (40) oteta je i ubijena u El Salvadoru gdje je živjela posljednjih šest godina, prenijeli su mediji iz te zemlje navevši kako je riječ o sestrični hrvatskog nogometaša. Susana je oteta u ponedjeljak a njeno beživotno tijelo otkriveno je u srijedu u skrivenom kovčegu četiri kilometra od glavnog grada San Salvadora, pišu novine La Nacion. Neki mediji prenose da je kovčeg bio u jednom vozilu.

Policija još uvijek nije iznijela informacije.

Susana Modric rođena je u Hrvatskoj, no odrasla je u Njemačkoj od kuda je otišla u Sjedinjene Države, navode novine La Opinion. Prije šest godina skrasila se u El Salvadoru gdje je stekla poljoprivredno zemljište. Ondje se udala za lokalnog čovjeka prezimena Aranava s kojim je dobila sina prije nego su se rastali. Prema pisanju La Naciona njen posao je zatvoren prije nekoliko mjeseci te je htjela napustiti zemlju.

Hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova još uvijek nije potvrdilo da li je ubijena imala hrvatsko državljanstvo.

Neki mediji nagađaju da je bila riječ o pljački. El Salvador je zemlja sa 6,4 milijuna stanovnika u srednjoj Americi gdje je "stopa kriminaliteta među najvišima u Latinskoj Americi", upozorava hrvatsko ministarstvo vanjskih poslova na svojoj internetskoj stranici.

 

Modrićev otac u šoku: Ubijena Suzana nije naša rodica...

Nakon što su pojedini španjolski mediji objavili kako je u Salavadoru oteta i ubijena Lukina 40-godišnja rodica Suzana Modrić, otac slavnog nogometaša Stipe rekao je da o toj ženi ništa ne zna.

- Prvi put čujem za nju. Zaprepašten sam. Da nam je ona rodica, sigurno bih znao za nju. Koliko znam, u obitelji nemamo rodicu koja se tako zove - rekao je Stipe Modrić, koji je šokiran što njegova sina povezuju s nesretnom ženom.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati