Obavijesti

News

Komentari 32

'Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu'

'Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu'
1

Suzana Žunić Milačić, bivša supruga Igora Štimca, s kojom je u dugogodišnjem braku dobio troje djece osvrnula se na medijske napise o tome kako je policija prijavila njihovog sina za obiteljsko nasilje

VIDEO

Sina bivšeg nogometaša Igora Štimca policija je jučer prijavila za prekršaje protiv javnog reda i mira te prema članku 10. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji. 

Naime, sin je došao ispred stana u kojem Igor živi na Žnjanu i bio je u alkoholiziranom stanju. Lupao je po vratima, a onda i fizički nasrnuo na oca i sestru koja mu je pokušala pomoći. Nakon što su zatvorili vrata stana, pokušao je preskočiti preko balkona i tako je slomio nogu.

Sin Igora Štimca napao njega i sestru: 'Pravio je majmunarije'
Sin Igora Štimca napao njega i sestru: 'Pravio je majmunarije'

Njegova majka, Suzana Žunić Milačić, nekadašnja miss Jugoslavije, koja je s bivšim nogometašem bila u braku 19 godina osvrnula se na svom Facebook profilu na jučerašnje napise medija. Kazala je kako je njezin bivši muž Igor najbolji i najstrpljiviji otac na svijetu.

- Moja djeca imaju najboljeg i najstrpljivijeg oca na svijetu. Igora. Da, Igora, nemojte se čuditi...On im je podrška i prijatelj, katica za sve, uvijek dostupan, pun razumijevanja za njihove želje i probleme - napisala je između ostalog Suzana koja je sada u braku s bivšim košarkašem i trenerom Damirom Milačićem.

Zagreb: Suzana Štimac sa Damirom Milačićem pratila utakmicu Hrvatska - Švedska

 - ...stvari se dese, ne znaš ni kako se dese, nekad krene loše , nisi ni svjestan da je negdje neka rana proradila, misliš nije, al eto je, ne najavi se....al opet, iz ovoga ćemo izaći jači nego prije, vjerujte mi. Igore i Luka, oboje vas volimo, i znamo i znate da se volite, sve će ovo proći,....iza kiše dođe uvijek sunce - stoji u statusu Suzane  Žunić Milačić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...