Obavijesti

News

Komentari 10

'Moja majka je punih 20 godina držala mrtve bebe u ormaru...'

'Moja majka je punih 20 godina držala mrtve bebe u ormaru...'
1

Velika Britanija: Nakon što je slučaju okončan na sudu Joanne je dala imena svojim sestrama, Katie Anne, Angela Sheila, Elizabeth Julia i Angelica Helen. Organizirala je i sprovod za njih

VIDEO

Britanka Bernadette Quirk je 20 godina u ormaru za odjeću skrivala mrtve bebe. Žena je rodila četiri djevojčice mrtve. Tri mrtva tijela je skrivala u kanti u ormaru, a jedno u vreći pored kreveta. 

- Rekla je da je rodila bebe u kući sama i da se bebe nisu micale i nisu plakale pa ih je onda zamotala i sakrila - rekao je svojevremeno detektiv Neil Bickley. Bernadette je mrtve bebe, od kojih su dvije bile blizanke, rodila u vrlo kaotičnom razdoblju svojeg života odnosno dok je puno pila i imala je neobavezne ljubavne veze. Sud ju je osudio na dvije godine uvjetne kazne, a Bernadette je umrla u veljači. Imala je 64 godine.

Njezina kći Joanne Lee (47) ja za Liverpool Echo sada ispričala kako nije mogla podnijeti svoju majku.

- No ne bih za ništa mijenjala to kroz što smo prošli. Zbog toga sam ja bolja osoba i bolja majka - kaže Joanne.

Dodaje kako je tek kasnije saznala da je dečko s kojim je živjela 19 godina bio otac jedne od mrtvih beba. Liječnici su utvrdili da su sve bebe imale urođene mane te da su sve imale druge očeve.

- Imala sam 26 godina kada smo sestra i ja otkrile majčinu tajnu. Sumnjale smo da nešto skriva. Rekle smo to i bratu. On je pogledao u kantu i vreću u kojoj su bili bebe i hrpa osvježivača za prostor. Uhitili su mene, majku i brata. Bilo mi je žao moje majke. Mislim da je grozno kada netko izgubi dijete. Vjerujem da je ona tugovala - kaže Joanne.

Iako su znali za bebe, nisu ih tada prijavili policiji zbog čega je i Joanna bila kažnjena.

- Moja majka je bila lažljivica. To je sve bilo tako tužno no mislim da je imala psihičku bolest - kaže Joanne.

Dodaje kako je njezina majka tvrdila da ju je Freddie Mercury učio plesati balet i tvrdila je da je bila u vezi s Michaelom Jacksonom.  

Joanne koja ima troje djece, danas prolazi kroz razvod. Njezino treće dijete je gluho pa Joanne radi u centru za gluhe osobe. Joanne sada o svemu piše knjigu. Nakon što je slučaju okončan na sudu Joanne je dala imena svojim sestrama - Katie Anne, Angela Sheila, Elizabeth Julia i Angelica Helen. 

- Organizirala sam sprovod za njih. Naše sestre su našle svoj mir i sada su slobodne - kaže Joanne. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.