Obavijesti

News

Komentari 49

Monstrum (24) ubio bračni par i silovao njihovu praunuku (2)

Monstrum (24) ubio bračni par i silovao njihovu praunuku  (2)
1

Aljaska: Mladić je provalio u stan, ubio supružnike i silovao curicu. Policija kaže kako takvu brutalnost nisu dosad vidjeli. Kažu i kako napadač nije poznavao žrtve

VIDEO

Jerry Andrew Active (24) koji je uhićen u subotu na Aljaski, optužen je za ubojstvo bračnog para i seksualno zlostavljanje njihove praunuke (2). 

Touch Chea (71) i njegova supruga Sorn Sreap (73) živjeli su sa svojom unukom i njezinim suprugom. Mladi par, mediji pišu da su u 20-tim godinama, je u subotu otišao u kino sa sinom (4) dok su kći (2) ostavili s prabakom i pradjedom te šukunbakom (90) koja je također bila u kući u vrijeme zločina. 

Veoma se rijetko viđa ovakav čin nasilja, da potpuni stranac seksualno zlostavlja i ubije nekoga, rekli su u policiji i dodali kako ovakvu brutalnost dosad nisu vidjeli

Par se vratio kući oko 20 sati. Vrata su bila zaključana iznutra pa su u stan ušli kroz prozor. Unuka i suprug su baku i djeda našli mrtve. 

U susjednoj sobi su bili goli muškarac i njihova dvogodišnja kći. Unuka, koja je trudna, i njezin suprug zločinca su pokušali zadržati, no uspio je navući bokserice i pobjegao. Ipak, policija ga je uhvatila i uhitila nekoliko ulica dalje. Policija kaže je napadač u stan provalio te kako nije u nikakvoj vezi sa žrtvama. 

- Veoma se rijetko viđa ovakav čin nasilja, da potpuni stranac seksualno zlostavlja i ubije nekoga - rekli su u policiji i dodali kako ovakvu brutalnost dosad nisu vidjeli, piše NBC40.net. 

Inače, prema podacima arhive američkih seksualnih prijestupnika, Jerry Andrews Active je još 29. siječnja 2009. godine uhićen zbog pokušaja seksualnog zlostavljanja maloljetnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama
VIDEO: MATAKOVI NA VISOKOJ NOZI

Optuženi da su prevarili ljude za stotine tisuća eura. Šetaju se Zadrom u skupocjenim šlapama

Plus+ Bračni par Luka Grgo i Adriana Matak tereti za pet financijskih prijevara teških 350 tisuća eura. Pušteni su iz istražnog zatvora uz mjere opreza
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu