Obavijesti

News

Komentari 63

MONSTRUM IZ TRILJA: Kristina je umrla u mukama

MONSTRUM IZ TRILJA: Kristina je umrla u mukama
1

Splitsko državno odvjetništvo podnijelo je istražni zahtjev protiv Luke Pezelja zbog teškog ubojstva Kristine Šušnjare. Kristina je umrla u mukama

VIDEO

Kakav bih ja muškarac bio da nisam ništa pokušao, ispričao je Pezelj i kazao da je u jednom trenutku tijekom vožnje stavio Kristini ruku na koljeno, nakon čega se djevojka prepala. Tada ga je molila da smanji muziku i da je ipak odveze u Sinj.
- Bunila se i počela me hvatati za ruku. Tad sam je gurnuo, pala je i udarila o prag vrata. Išla joj je krv na usta i nisam čuo da joj srce kuca - stoji u iskazu Luke Pezelja. On ju je tada, navodno, uhvatio ispod ruke, no ispala mu je i ponovno udarila glavom. Tad je preparkirao 500 metara dalje. Kaže da se uplašio, pa mu nije palo na pamet tražiti liječničku pomoć.
- Tad mi je prvi put palo na pamet da je skinem i tu negdje ostavim, pa sam joj skinuo čizme i hlače s gaćicama, a imala je i higijenski uložak. Stavio sam je u prtljažnik i otišao kući - prepričao je ubojica. Kad je krenuo riješiti se tijela, uhvatio ju je ispod ruke, ali mu je, kaže, bila preteška.
- Kad sam je vadio iz prtljažnika, uzeo sam je za nogu i oko glave, pa mi je opet ispala. Odbacio sam je i odlomio malo hrastovih grančica s lišćem i bacio po njoj - kazao je Luka istražnom sucu. Nakon toga spalio je njezine stvari i otišao spavati. Kako nije uspio zaspati, odlučio je vratiti se do brata u kafić u Trilj. Kristinu je, kaže, znao samo iz viđenja i nije joj se nikad udvarao. Kobne noći međunožje joj je dirao samo dok ju je podigao da je stavi u prtljažnik i kad se riješio tijela. Nos i vrat joj je ozlijedio, prema ubojičinu iskazu, jer ju je pokušao osvijestiti, a grudnjak je rastrgao kako bi naslonio glavu da čuje tuče li joj srce. Za brojne ozljede svoje lijeve ruke i podljeve po leđima nije imao odgovora. Na kraju je rekao da se osjeća krivim i da se kaje.
Državno odvjetništvo podnijelo je istražni zahtjev protiv Luke Pezelja zbog teškog ubojstva počinjenog na okrutan i podmukao način te pokušaja silovanja. Stravični detalji opovrgavaju Lukin iskaz da ju je ubio iz nehaja. Izudarao ju je rukama po tijelu i glavi te je počeo gušiti, želeći je silovati. Zatukao ju je odvijačem za gume. Umrla je u mukama od unutrašnjeg krvarenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'
HOROR U VRAPČU

Sin (28) izbo majku (68) u kući. Susjedi u šoku: 'Ovo je mirna ulica, strašno je što se dogodilo'

Nesretnu ženu napao je u subotu u jutarnjim satima u domu na zapadu Zagreba. Uhićen je, a o motivima policija zasad ne želi spekulirati

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?
DOGOVORILI SU VLADU?

'Imamo 76 ruku i bez zastupnika manjina': Tko je misteriozni žeton u slagalici nove Vlade?

Plus+ Domovinski pokret i HDZ s Vesnom Vučemilović imaju 75 ruku. Fali im jedna bez manjina. IZ DP-a tvrde da imaju i tu ruku
VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.