Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

Majka je Denisu (3) dala rakiju i tablete, a potom ga zadavila?

Teta ubijenog dječaka, Kadifa, kazala je da su oni prijavljivali slučaj Centru za socijalnu skrb i kako se i sam otac, koji se trenutno nalazi u zatvoru, bojao za svog sina...

Foto: Duško Marušić/PIXSELL
172 komentara

Polako se raspliće slučaj monstruoznog ubojstva Denisa Pašića (3) u Puli, koji je u četvrtak pokopan u Velikoj Kladuši. Podsjetimo, za njegovo ubojstvo policija sumnjiči njegovu majku Chiaru Pašić (32) i maloljetnicu (14) za pomaganje.  

Teta ubijenog dječaka, Kadifa, kazala je za Provjereno Nove TV da su oni prijavljivali slučaj Centru za socijalnu skrb i kako se i sam otac, koji se trenutno nalazi u zatvoru, bojao za sina.

Navodno je tragedija mogla biti spriječena jer je Denisovoj majci Chiari oduzeta poslovna sposobnost, ali ne i skrb nad trogodišnjim djetetom. Nadalje, Provjereno navodi kako je trogodišnjaka majka navodno trovala tabletama i opijala rakijom, sve dok ga na kraju nije zadavila i odbacila u plićak u Puli.

- To je bilo tako da su ga odlučili ubiti, našopali su ga tabletama i rakijom i nakon toga je maleni pao u nesvijest. Kad se dijete opet diglo, ona se proderala: 'Šta si još živ?', a u jednom trenutku je mali promrljao: 'Mama, što ću ja umrijeti'. Onda je ona izgubila razum i počela ga je gušiti, rekao je za Provjereno Kristijan Bijažić, poznanik bake ubijenog dječaka Denisa, prenoseći glasine koje kruže.

Maloljetnica (14) koja je osumnjičena za pomaganje u ubojstvu je štićenica doma, otprije je problematična i sama je navodno zlostavljano dijete. 

- Institucije u Puli su znale da Chiara nije bila sposobna za odgoj djeteta. Priča se da ima dijagnozu bipolarne ličnosti i da se navodno bavi prostitucijom - rekao je za Provjereno anonimni izvor, no to nitko nije službeno potvrdio. Navodno je Chiara preko interneta upoznala i izvjesnog Makedonca zbog kojeg se i riješila sina. Navodno je zbog njezina promiskuiteta i završio i brak s Denisovim ocem. 

Chiarina majka potvrdila je da je ona bila loše, i da se to znalo. Trenutno je bila u postupku oduzimanja poslovne sposobnosti, a unatoč tome, institucije su joj dozvolile brigu o malom Denisu.

Možda vas zanima i ovo:
Message