News

Komentari 2

Moped se sudario s kamionom: Vozač je na mjestu preminuo

Očevidom je utvrđeno da se muškarac vozio prema središtu Rovišća, te da je dolaskom u visini nogometnog igrališta mopedom s desne strane kolnika prešao na lijevu stranu kolnika, gdje se sudario s kamionom...

Vozač (61) mopeda poginuo je u srijedu oko 22.55 sata u Rovišću u Bjelovarskoj ulici, priopćili su iz policije. Očevidom je utvrđeno da se nesretni čovjek vozio prema središtu Rovišća, te da je dolaskom u visini nogometnog igrališta mopedom s desne strane kolnika prešao na lijevu stranu kolnika, gdje se sudario s kamionom riječkih registarskih oznaka koji je vukao prikolicu, a kojim je upravljao 41-godišnji vozač koji se kretao iz suprotnog smjera, svojom desnom stranom ceste.

Vozač mopeda je preminuo na mjestu sudara s kamionom zbog teških ozljeda. Očevidom prometne nesreće je rukovodila zamjenica Općinske državne odvjetnice u Bjelovaru, koja je za četvrtak, 10. listopada naložila obdukciju.

Državna cesta D-28 bila je zatvorena za promet u vremenu od 22.55 do 01.20 sati, a promet se odvijao obilaznim cestama. Ovo je peta poginula osoba u prometnim nesrećama ove godine na području Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske.

Najčitaniji članci