Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
244 komentara

Moraš ih skupiti sve, Njonjo: Top-lista shitova o šefovima...

LIZACHU: Jandroković je držao pa okrenuo leđa Ivi Sanaderu, Jadranki Kosor, Tomislavu Karamarku. Sada je odan i novom šefu HDZ-a Andreju Plenkoviću...

Foto: 24sata/PIXSELL
244 komentara

JANDROKOVIĆ O SANADERU 2007.: Računi za Sanaderove satove su pokazani. Ta cijela priča je obično podmetanje.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

JANDROKOVIĆ O SANADERU 2010.: Nisam okrenuo leđa Sanaderu, on je okrenuo leđa svima nama. A što se tiče toga da me on izmislio... koliko je pomogao on meni, toliko sam ja njemu.

JANDROKOVIĆ O KOSOR 2010.: Prepoznaje se i vani antikorupcijska borba i uloga premijerke Jadranke Kosor. Njeni kritičari su vrlo neobjektivni.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

KOSOR O JANDROKOVIĆU 2012.: Spomenula bih njegov intervju u kojem je jasno rekao da će poduprijeti mene i da ja to zaslužujem.

JANDROKOVIĆ O KOSOR 2012.: Ja sam bio prvi iz Predsjedništva HDZ-a koji je rekao da je za promjene. Ne znam zašto gđa Kosor to govori.

JANDROKOVIĆ O KARAMARKU 2012.: Smatram da je Tomislav Karamarko najkvalitetnije rješenje za HDZ. Čovjek je s velikim političkim iskustvom i ima jasne političke i svjetonazorske stavove i kao osoba mi se dopao.

karamarko i jandrokovic | Autor: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL Foto: Zeljko Hladika/24sata/PIXSELL

JANDROKOVIĆ O KARAMARKU 2016.: Ovo je politički kaos koji zaista treba završiti što je prije moguće. Ovo više ne izgleda ozbiljno i treba razmišljati zaista o dobrobiti ove države i dobrobiti građana te bi bilo dobro da ovo sve što prije završi.

JANDROKOVIĆ O PLENKOVIĆU 2016.: Ne vidim nikoga drugoga tko bi bio bolji kandidat za predsjednika HDZ-a od Plenkovića. U Plenkoviću vidim osobu koja je na kvalitetan način, kombinirajući svjetonazorske stvari i proeuropsku dimenziju, najbolje rješenje za HDZ.

Foto: Anto Magzan/PIXSELL

JANDROKOVIĆ O PLENKOVIĆU 2020.: (Nastavak slijedi...)     

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message