Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
150 komentara

Bizarna poruka na stranici imotske crkve: 'Dođi na misu...'

Fotografija se već mjesecima nalazi na više privatnih profila i najvjerojatnije je kao "imotski crnjak" prenesena i na ovaj profil kojeg uređuje, laik pridružen franjevačkoj zajednici

Foto: user
150 komentara

Nisu to službene stranice Franjevačkog samostana u Imotskom, ostao je zatečen gvardijan fra Kristijan Stipanović na naš upit za komentar fotografije koja se nalazi na Facebook stranicama Samostan i župa Imotski. Radi se naime o fotografiji na kojoj stoji poruka "dođi na misu, ne čekaj da te drugi donesu".

Posted by Samostan i župa Imotski on Monday, 3 September 2018

Fra Kristijan nadalje ističe kako te stranice ne uređuje niti jedan svećenik i da čak ni ne zna što je na njima jer da sam nema Facebook profil.

- Pogledat ću i kontaktirati osobu koja to uređuje. To nije službena poruka Crkve i mi ne stojimo iza takvih objava. Na takav način se ne može slati poruka vjernicima za dolazak na misu - rekao nam je gvardijan koji je napomenuo da će zatražiti da se fotografija ukloni.

Mi pak, iz izvora bliskih Crkvi, saznajemo da je to fotografija koja se već mjesecima nalazi na više privatnih profila i da je najvjerojatnije kao "imotski crnjak" prenesena i na ovaj profil kojeg uređuje, laik pridružen franjevačkoj zajednici.

- Puno je lijepih poruka koje se mogu uputiti vjerničkom puku za dolazak na svete mise, a ne ovakve, kao što je ova. Mi svi skupa trebamo biti ponizni i služiti Bogu na istinski način. Nitko sebi ne smije dopustiti da se ovako ponaša i ovakve objave pušta pa makar se tu radilo i o crnom humoru - rekao nam je jedan svećenik upitan za komentar. Pomalo morbidna poruka još uvijek se nalazi na stranici župe i samostana.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message