Obavijesti

News

Komentari 0

Most je demantirao Prgometa: 'Nije istina da smo ga pozvali'

Most je demantirao Prgometa: 'Nije istina da smo ga pozvali'
1

Prgomet je sam sebe pozvao na sastanak. On trenutačno postupa isključivo u skladu sa svojim osobnim potrebama, a ne interesima Mosta, stoji u priopćenju

VIDEO

Iako je Drago Prgomet u subotu na svom Facebook profilu objavio kako ga je Most pozvao na nedjeljni sastanak u Zagrebu, Most sada tvrdi da to nije istina.

Naime, Most je u subotu oko 15 sati poslao priopćenje u kojem demantira Prgometa.

- Gospodin Drago Prgomet samoinicijativno je poslao poruke članovima Nacionalnog Vijeća i saborskim zastupnicima, te je sam sebe pozvao na sutrašnji sastanak Mosta nezavisnih lista. Međutim, on se svojim nedavnim postupcima koji su bili potpuno neusuglašeni s Nacionalnim vijećem Mosta nezavisnih lista sam isključio iz tog tijela te je slijedom toga donesena odluka da će se s gospodinom Prgometom razgovarati tek nakon završetka pregovora - priopćeno je iz Mosta. 

- Drago Prgomet, nažalost, nastavlja nametati svoje stavove i postupke ostalim članovima Mosta, ali bez obzira na to Nacionalno vijeće i saborski zastupnici držat će se svoje odluke da ga saslušaju isključivo nakon završetka pregovora, iako gospodin Prgomet trenutačno postupa isključivo u skladu sa svojim osobnim potrebama, a ne interesima Mosta - stoji u priopćenju.

Također, treba spomenuti i to da je Božo Petrov, čelnik Mosta, odmah nakon što je Prgomet objavio da dolazi na sastanak poručio da to ne čini.

Inače, Most će interni sastanak održati u nedjelju 22. studenoga u Hotelu Antunović s početkom u 10 sati. Predstavnici Mosta nezavisnih lista bit će dostupni za izjave u 16 sati. Priopćili su da prije početka sastanka neće biti izjava za medije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...