Obavijesti

News

Komentari 190

Mostovac: Ako se reforme neće provoditi, idemo na nove izbore

Mostovac: Ako se reforme neće provoditi, idemo na nove izbore
1

Mi u Mostu nismo kao oni, nas ne mogu zastrašiti ni takozvani lijevi ni takozvani desni, u biti isti, jer nismo vjenčani za saborsku fotelju, niti je ona naše nasljedno pravo, kaže Bulj

VIDEO

Potpisujem sve što je Kovačić rekao. Obojica čvrsto stojimo uz Most, baš kao i Božo Petrov i Nikola Grmoja. Svih petnaest zastupnika Mosta su čvrsti i jedinstveni, jedino tako će ova žeravica koja još uvijek tinja, ova nada u bolje sutra koja u narodu još postoji, imati priliku da se rasplamsa u dobrom smjeru - kazao je za Slobodnu Dalmaciju Miro Bulj iz Mosta. 

Bulj je potvrdio kako se na jednom od njihovih sastanaka razgovaralo i o mogućem izlasku iz Vlade i raspisivanju novih izbora, ako bi Vlada krenula nekim krivim ili opasnim putem.

- Rejting Mosta je oslabljen, no naš odgovor je bio jednoglasan - za nove izbore, makar nestalo Mosta - rekao je Bulj. 

Bulj jasno daje do znanja da Most neće trpjeti blokadu reformi. I jednako oštro kritizira i HDZ i SDP. 

- Oni moraju znati da je rezultat njihovog vladanja 300 milijardi duga, 300 tisuća ovršenih građana, 300 tisuća nezaposlenih, korupcija, kriminalna javna nabava... Hrvatska ima više županija, općina i gradova nego SAD i Kina zajedno. Sve su uništili, od industrije do poljoprivrede, uništili su seljaka, radnika i intelektualca. Mi u Mostu nismo kao oni, nas ne mogu zastrašiti ni takozvani lijevi ni takozvani desni, u biti isti, jer nismo vjenčani za saborsku fotelju, niti je ona naše nasljedno pravo. Ako vidimo da se stvari ne kreću nabolje, i da ne možemo provesti ključne reforme bez kojih ova zemlja ne može naprijed, onda više nema smisla, biti će novi izbori - kaže Bulj. 

Ipak, dodaje da je u posljednja tri mjeseca ipak došlo do pomaka: HDZ, SDP i njihovi priljepci 'moraju znati da više ne mogu raditi ono što im se prohtije'. 

- Niti u MUP-u niti u tajnim službama više ne smiju biti stranački poslušnici, tamo moraju biti isključivo profesionalci. To je, nakon 20 godina, ipak veliki pomak. Zato se u kuloarima i HDZ i SDP slažu da nas treba spriječiti u tome što radimo. Most je za HDZ i SDP greška u sustavu u njihovom dosadašnjem miru rastakanja Hrvatske - kaže Bulj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 190
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao