Obavijesti

News

Komentari 6

Motikom i čekićem zatukao zeta koji je prijetio obitelji

Motikom i čekićem zatukao zeta koji je prijetio obitelji
1

Srbija: Jozef Horvat (34) došao je u Baličevac po suprugu i djecu koji su od njega pobjegli. U svađi i tučnjavi čekićem i motikom ga je ubio punac (55)

VIDEO

Velimir Prokić (55) u srpskom selu Baličevcu motikom i čekićem ubio je zeta Jozefa Horvata (34), koji je došao po suprugu Branku u ponedjeljak oko 11.30 sati. Supruga je nekoliko dana ranije pobjegla od muža koji ju je godinama zlostavljao u kući u kragujevačkom selu Badnjevcu. Nakon kraće svađe Horvat se potukao sa suprugom Brankom i njenim bratom Miljanom. Među njih se upleo i Velimir, koji je zeta udario čekićem i dotukao motikom. Nakon ubojstva sam se predao policiji.
- Jozef bi pobjesnio zbog sitnice, često je tukao djecu i mene. 12 godina me psihički, fizički i seksualno zlostavljao. U zatvoru je bio šest godina zbog krađa, a i od tamo mi je prijetio. Tukao me i dok sam bila trudna. Bio je kockar, a prošlog četvrtka došao je čovjek koji me obavijestio da je Jozef založio kuću kao garanciju za zajam koji nije vratio i rekao da ja i djeca moramo otići - rekla je za Press supruga Branka.
Muž se nije pomirio s njenim odlaskom i prijetio je da će ubiti nju i djecu. Na putu prema roditeljskoj kući Branka je primala poruke u kojima joj je govorio da će ih sve zaklati. U ponedjeljak je došao i tražio da odvede djecu da im nešto kupi u Nišu, no ona to nije dozvolila i tada ju je počeo tući.
- Zvao je i prijetio da će nas poklati i da će jedno po jedno dijete nabadati na nož. Trzali smo se kad god bi čuli auto na ulici. Moj suprug je pokušao obraniti Branku i Miljana - rekla je Verica, punica ubijenog Jozefa. Dodala je da su javili policiji da Jozef dolazi i kako su obećali da će doći, ali ih nije bilo. Ponovno ih je pozvala devetogodišnja unuka, kad su se već ukućani tukli, a nakon što je vidjela mrtvog oca, povikala je 'Živjela sloboda', ispričala je Verica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.