News

Komentari 23

Mrtvo tijelo muškarca pronašli su u Lovreču kraj Imotskog

Mrtvo tijelo muškarca pronašli su u Lovreču kraj Imotskog

Skupina lovaca je na području Lovreča kraj Imotskog u nedjelju ujutro našla tijelo mrtvog muškarca. Za sada nije poznat njegov identitet. Očevid je u tijeku

Lovci iz Grabovca na brdu Žeževačka ljut u nedjelju ujutro pronašli su ljudski leš. 

- U prvom trenutku pomislili smo da je lutka, ali kada smo se još malo približili shvatili  smo da se radi o lešu muškarca. Odmah smo pozvali 112. Prizor je bio strašan. Čovjek leži na leđima ispruženih nogu, malo dalje od njega motorna pila. Na sebi je imao kratke hlače i majicu - rekli su nam lovci koji su pronašli leš i koji su bili još uvijek u šoku. 

Od lovaca saznajemo kako je to doista nepristupačan teren. Odmah po pronalasku leša posumnjalo se na mladića Matu Bendića koji je krajem mjeseca srpnja nestao nakon što se sa roditeljima uputio sjeći drva. Nesretni mladić je živio sa roditeljima u Lovrečkom zaseoku Bendići. Danima je trajala potraga za mladićem u koju su bili uključeni GSS, vatrogasci, policija, helikopteri, ali je sve bilo bez rezultata.

- Tražili smo ga danima "češljali smo ovaj teren do svakog milimetra i ovuda gdje je pronađen leš sve smo pretražili. Nažalost ovo je zaista nepristupačan teren prepun kamenjara i šikare, rekao nam je Frane Frankić, vatrogasac DVD Lovreć koji se i ovog jutra nakon što je čuo za strašnu vijest uputio na brdo.

Tijelo će biti prevezeno na patologiju KBC Split gdje će se izvršiti obdukcija te utvrditi identitet pronađenog.

Najčitaniji članci