Obavijesti

News

Komentari 58

Mučio i silovao djevojku te u nju penetrirao vrhom pištolja

D.V. je prije 25 godina zlostavljao djevojku u Njemačkoj. Kad ga je prijavila pobjegao je u Hrvatsku. Sada je uhićen i izručen. Dobio je uvjetnu kaznu i platio je 10.000 €

VIDEO

D.V. (48), za kojeg Jutarnji list piše da je s područja Našica, uvjetno je osuđen u Njemačkoj na dvije godine zatvora za napad na ženu u Njemačkoj prije 25 godina. Platio je 10.000 eura te se može vratiti u Hrvatsku.

D.V. je odrastao u Ulmu. Prije 25 godina bio je u vezi s Njemicom koja je od njega bila starija devet godina. Žena je ispričala da je njihova veza bila u početku u redu. Rekla je da je D.V. bio šarmantan i spreman pomoći. No bio je, rekla je, i jako ljubomoran. Kazala je kako ju je u napadu ljubomore u studenom 1989. na dan pada Berlinskog zida odvezao u Allmendingen. Parkirao je u šumi i zavezao ju u vozilu te je tukao i silovao. Mučio ju je psihički i fizički i u jednom trenutku čak je penetrirao u nju vrhom pištolja i okinuo. Pištolj je bio prazan, piše Schwäbische.de

Nakon toga ju je odvezao u stan. Žena se liječila u bolnici tjedan dana. Napadač ju je posjećivao i prijetio joj. Nije ga prijavila već je rekla da ju je u šumi napao nepoznati muškarac. U vezi su bili još pet godina, no budući da ju je i dalje tukao zbog ljubomore, prijavila ga je 1994. godine. 

On je onda pobjegao u Hrvatsku. Pronašao posao, osnovao obitelj i živio bezbrižno i mirno sve do 1. siječnja 2014. kada je policija pokucala na njegova vrata. Uhićen je i izručen Njemačkoj. Počelo mu je suđenje na kojem se, između ostalog, saznalo da je u studenom 1989. D.V. imao tri djevojke u isto vrijeme te da ih je volio vezati tijekom seksa i da je imao kovčeg pun bičeva. 

Žena je na sudu svjedočila dva dana, a ispitivanje se trebalo nastaviti i prošli petak, no razboljela se i nije došla. Onda je D.V. priznao krivnju. Budući da nije bio osuđivan prije te da je, kako je sudac rekao u obrazloženju, "pokazao dobru društvenu prognozu" osuđen je na uvjetnu kaznu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 58
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...