News

Komentari 165

Mučni detalji ubojstva pokraj Brinja: 'Nikola je bio nasilnik, jednom je ženu ubacio u bačvu'

Mučni detalji ubojstva pokraj Brinja: 'Nikola je bio nasilnik, jednom je ženu ubacio u bačvu'

Kako bi susjedi ilustrirali koliko je pokojni Nikola bio zao prama svojoj ženi, rekli su da ju je jednom prilikom ubacio u bačvu u kojoj se drži kom za pečenje rakije, i tako je držao zatvorenom...

Za ubojstvo Nikole Vukadinovića (52) iz Rapainog Klanca kod Brinja koje se dogodilo u noći na četvrtak osumnjičen je njegov 20-godišnji sin Igor

Igor je u ranim jutarnjim satima izvijestio policiju o tragediji gdje je, kako je rekao policiji i prvim susjedima, pronašao mrtvog oca. Već nakon prvog razgovora s njim i nakon nekoliko uočenih detalja na poprištu ubojstva, policija je, međutim, posumnjala u njegovu priču. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema pisanju Jutarnjeg Lista, istoga dana u popodnevnim satima mladić se slomio i priznao zločin, te istražiteljima predao sjekiru kojom je zatukao oca. Odmah je i ostao u policijskim prostorijama, gdje je prenoćio, te je u petak u 15 sati prepraćen na Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu, a potom i sucu istrage, gdje je ispitan.

- Postoji osnovana sumnja da je 20-godišnji osumnjičenik 8. srpnja 2021. u obiteljskoj kući u mjestu Rapain Klanac, s ciljem da usmrti svog 52-godišnjeg oca, alatom mu zadao udarce u glavu dok je ovaj spavao i time mu nanio ozljede od kojih je otac preminuo na mjestu događaja - priopćili su iz ŽDO u Karlovcu.

U razgovoru s članovima obitelji koje žive u okolici i rodbinom, Jutarnji List donosi mučne detalje obitelji u kojoj su, uz oca i supruga, brutalnog obiteljskog zlostavljača, odrastali Igor i njegove dvije sestre, a nasilje je godinama navodno trpjela i majka. Kako bi susjedi ilustrirali koliko je Nikola bio zao prama svojoj ženi, rekli su da ju je jednom prilikom ubacio u bačvu u kojoj se drži kom za pečenje rakije, i tako je držao zatvorenom. Navode kako je ta žena bila bez primanja, osuđena na njegovu milostinju te se mučila radeći u polju da prehrani djecu, a tvrde da se on uglavnom bavio švercom. Prije oko godinu i pola smogla je snage i otišla na rad u Njemačku. Starija kći otišla je živjeti u Senj, a s ocem su ostali Igor i njegova malodobna sestrica.

Najčitaniji članci