Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Munje sijevale cijelu noć i obasjavale kaštelsko nebo

Čitatelj Rade Popadić uspio je u noći na srijedu fotografirati nekoliko munja nad Kaštelima. Uz kišu u nekim je djelovima zemlje padala i tuča

Rade Popadić
Foto: Rade Popadić
0 komentara

Nebo nad Kaštelima u noći na srijedu pokazalao je svoje čari. Za mještane je priredilo pravi svijetlosni spektakl. Munje su sijevale na sve strane. Rade Popadić, član Crometeo tima, fotografirao je oko 1 sat u srijedu munje nad Kozjakom.
- Bilo je spektakularno - kratko je komentirao Rade.
Osim kiše u Dalmaciji je padala i tuča. Najteže je pogodila Imotski, gdje je padao led veličine oraha.
Vrijeme je opet pokazalo svoje promjenjivo i čudljivo lice. Na Biokovu su uz tuču zalepršale i sniježne pahulje, a tuča je padala i u unutrašnjosti zemlje.
- Ujutro je padala sitna kišica, a negdje oko 14:30 sati navukli su se još tamniji oblaci i počelo je grmjeti kao da je smak svijeta, kaže naš čitatelj D.J. koji je fotografiju snimio u Humu na Sutli.
- Počela je padati i tuča. Bila je veličine graha. Padala je nekih 15-tak minuta. Za to vrijeme zabijelila je cijelo naselje. Nije napravila štetu jer nije bila velika, no bila je vrlo obilna - objasnio je D.J. Dodaje da je nebo i dalje dosta oblačno, pa se boji da bi tuča mogla opet padati.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message