Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Muškarac koji je rodio 3 djece odlučio je odstraniti maternicu

Thomas se rodio kao Tracy Lagondino 1974. godine, ali kaže kako se oduvijek osjećao kao muškarac. Promijenio je spol, ali je ostavio sve reproduktivne organe

24sata/ilustracija
Foto: 24sata/ilustracija
88 komentara

Prvi muškarac koji je zatrudnio, Thomas Beatie iz SAD-a, otkrio je kako ne želi više rađati te da je odlučio otići na operaciju kako bi mu izvadili maternicu. U intervjuu za The Doctors ispričao je kako je 2002. godine postao muškarac, ali je rođen kao žena. Ipak, nije kirurški uklonio reproduktivne organe. Proslavio se nakon što su mediji vijest o njemu pisali kao o "prvom muškarcu koji je ostao trudan". Sa svojom suprugom Nancy Thomas ima troje djece, Susan, Austina i Jensena, javlja Daily Mail.

Thomas je ispričao i kako je nakon sve tri trudnoće njegova supruga dojila djecu, jer si je on nakon promjene spola odstranio grudi. Prilikom svake trudnoće trebao je prestati piti "muške" hormone zbog zdravlja djece. Zaključio je kako će mu sada odstranjivanje maternice pomoći da mu se tijelo "stabilizira".

Osim toga, Thomas je u intervjuu ispričao i kako su mu prijetili smrću te da je imao problema na poslu nakon što je odlučio postati prvi transseksualac koji je kao muško rodio dijete.

Thomas se rodio kao Tracy Lagondino 1974. godine, ali kaže kako se oduvijek osjećao kao muškarac. Nakon 20. godine počeo je piti hormone koji su mu počeli mijenjati tijelo. Službeno je postao muškarac 2002. godine, a maternicu je ostavio jer je njegova supruga ranije već odstranila maternicu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message