Obavijesti

News

Komentari 3

Muškarac zapeo za lanac i slomio podlaktice u Zadru

Muškarac zapeo za lanac i slomio podlaktice u Zadru
1

Stanari su lancem htjeli spriječiti parkiranje drugih automobila, a nesretni Zadranin Josip M. (67) je zapeo, pao na asfalt i slomio obje podlaktice

VIDEO

Zadranin Josip M. (67) u srijedu je u 12.25 sati zapeo za lanac koji su stanari postavili ispred jedne od zgrada u Ulici Petra Svačića u Zadru i slomio obje ruke. Stanari su lancem htjeli spriječiti parkiranje drugih automobila.
- Kako je lanac postavljen 3-4 metra od ceste ja nisam obratio pažnju na njega, nego sam gledao ima li vozila na prometnici. Kad sam zakoračio, zapeo sam za njega i pao na pod - rekao nam je  Josip koji još uvijek trpi jake bolove. No, više od svega ga smeta što je lanac postavljen tako nisko, da ga čovjek jedva može zamijetiti.
- Da je bar na pola metra do metar podignut, uočio bih ga i ne bih pao - rekao je Josip. Dok je ležao na podu i dolazio k svijesti od prolaznika je čuo, da su prije njega tog dana za lanac zapela još dva čovjeka. Pokušali su mu pomoći  muškarac i žena, a drugi su prolaznici samo promatrali. A, kako kaže, stanari su mu još dobacivali, da sjedi na njihovu putu. Kad se malo pribrao, nekako je uspio izvaditi mobitel i nazvati Hitnu i policiju. U zadarskoj policiji kažu, kako su o svemu izvijestili komunalno redarstvo i državno odvjetništvo. Predstavnik stanara im je rekao kako oni imaju suglasnost Grada Zadra za postavljanje lanca. Međutim, u gradskoj upravi   tvrde da nikome nisu izdali bilo kakvu suglasnost ili rješenje za lanac. Dodaju, kako su već komunalni redari uklanjali lanac, koji je bio na javnoj površini. Sada se nalazi na zemljištu MORH-a, s čime grad, kako kažu, nema nikakve veze.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...