Obavijesti

News

Komentari 9

Muškarci, žene lude za seksi štivom više nego za vama!

Muškarci, žene lude za seksi štivom više nego za vama!
3

Patrikov centar svemira je žena s kojom provodi vrijeme. U stanju je zapostaviti sebe za njezinu sreću i užitak. Ona je najvažnija. Na prvom je mjestu...

VIDEO

Erotske knjige postale su apsolutni hit. Nakon što je "Pedeset nijansi sive" očarao cijeli svijet, spisateljica Marija Horvat oduševila je hrvatskim odgovorom na svjetski hit. "Tri boje-crna" rasprodana je u rekordnom roku, a čitateljice su sada lude za crvenom i najnovijom bijelom

Seksualno maštanje, seksualna sloboda i pravi užitak u seksu ono je što očarava publiku, ali ta je publika gotovo isključivo ženska. 

Muškarci, zar doista mislite da ste najbolji i da u trilogiji nema ama baš nikakvog poučnog štiva za vas? Odgovor bi bio - krivo mislite. Očito ne znate dovoljno, jer, da znate, žene ne bi tražile uzbuđenje u stotinama stranica već u vašem krevetu. 

Stoga, uzmite "Tri boje" u ruke i naučite kako biti pravi muškarac. Donosimo vam najvažnije odlike glavnog junaka trilogije - seksi Patrika, koji je shvatio da za dobar seks nije potreban samo penis. 

Žena je kraljica 

Patrikov centar svemira je žena s kojom provodi vrijeme. U stanju je zapostaviti sebe za njezinu sreću i užitak. On je sluša i memorira njezine riječi kako bi svoje ponašanje u budućim situacijama prilagodio njezinim željama i potrebama. Ona je najvažnija. Na prvom je mjestu. 

Predigra nije skidanje odjeće!

Glavni akter trilogije "Tri boje" zna kako zavesti ženu i kako učiniti da i ona cijelim svojim tijelom i dušom uživa u seksu. On neće samo brzinski svući njezinu odjeću i donje rublje. Predigra će trajati koliko god njoj bude potrebno, čak i više - toliko da će ona vapiti za njim. 

Seks je igra

Patrik ostvaruje ženine fantazije, za koje ni ona sama nije znala da su skrivene negdje duboko u njezinoj mašti - dominacija, pokoravanje, ograničavanje, vezivanje... Seksualno igranje uloga jedini je pravi začin i Patrik to zna. Seks, koji traje deset, 15 minuta, uključuje misionarsku pozu i malo doggy-stylea u njegovom životu ne postoji. 

Posjedovati ženu znači brinuti se o njoj

Patrik je dominantan. On posjeduje ženu, ali ne na nekakav grub, robovlasnički način. Njegovo posjedovanje žene znači neprestanu i bezuvjetnu brigu o njoj. I koliko god žene uživaju u tome da imaju prava, da imaju priliku biti uspješne i slobodne, toliko sanjaju o muškarcu, koji će uvijek biti tu negdje i brinuti o njima.

Komunikacija

U knjigama "Tri boje" Patrik i Mirta razgovaraju, bilo o seksu ili nečem drugom. Patrik inzistira da njegova partnerica kaže što joj paše, a što ne i potom pronalaze kompromis te izbjegavaju trzavice bilo kakve vrste.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!
EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE

Čudo u Zagrebu: Zaletio se u šleper, od auta nije ostalo ništa, a on prošao s lakšom ozljedom!

Vozač (58) nije prilagodio brzinu te je udario u šleper koji je bio zaustavljen na semaforu na Jadranskoj aveniji: U nesreći je vozač auta zadobio lakše ozlijede te je prevezen u KBC Zagreb
UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama
PROSVJED U ZAGREBU

UŽIVO Vatrogasci izašli na veliki prosvjed, svirale sirene. Odali su počast preminulim kolegama

Vatrogasci su odlučili izaći na ulice nakon što su pojedini osnivači javnih vatrogasnih postrojbi najavili zatvaranje postrojbi