Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
63 komentara

Mutavci: Oni su se istakli lošom javnom komunikacijom

Šef SDP-a Davor Bernardić je za PR-ovce neuvjerljiv, neautentičan i monoton, s nedostatkom liderskih osobina. Nije se najbolje snašla ni Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica

Foto: Pixsell
63 komentara

Hrvatska se javnost naslušala svega i svačega prošle godine od ljudi koji nam kroje sudbinu. Neki su bili lucidni, neki dosadni, a neki vrlo loši komunikatori.

Od svih njih, deset ih je ušlo je u najuži krug za Grand Prix Hrvatske udruge za odnose s javnošću. Nominirano ih je deset, a petero njih su nam baš nekako “najslađi”.

Šef SDP-a Davor Bernardić je za PR-ovce neuvjerljiv, neautentičan i monoton, s nedostatkom liderskih osobina. Zagreb je lijep po kiši, govorio je Bero, dok se Hrvatska tresla zbog Agrokora. Nije se najbolje snašla ni Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta. Njezinu je komunikaciju u 2017. obilježila agresivnost u potpunom neskladu s pozicijom i institucijom koju je predstavljala. U Saboru se tako svađala s Mirom Buljem oko gradnje brane na Cetini te ljutito udarila rukom po papirima koje je Bulj podastro. No Bulj je dobro prošao. Zastupnik Željko Glasnović bi i suce strijeljao, lustrirao pravosudni aparat, micao srpske kadrove iz MUP-a, prognao nevladine udruge, zabijao novinarima mikrofone u stražnjice...

Od Božjeg čovjeka, biskupa Vlade Košića, očekivali bismo toleranciju, ali on je radio upravo suprotno. Širio je netoleranciju prema gayevima, političkim neistomišljenicima, a mlade koje odlaze u inozemstvo na rad nazvao je dezerterima. Od ministra zdravstva Milana Kujundžića čuli smo pak ovo: “Došao sam raditi, a neću biti tužan i ako ne budem radio. Zdravstvo je uistinu težak resor”. Ministrica demografije, obitelji, mladih i socijalne politike Nade Murganić “proslavila” se paketićima za potrebitu djecu koje je podijelila djeci u privatnom vrtiću. Pobjednike ćemo doznati sutra. Nagrada “najboljem” je - šipak.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message